Ξεκινάει η κυκλοφορία του Samsung Galaxy A80

Το πρώτο smartphone με περιστρεφόμενη τριπλή κάμερα έρχεται στην Ελλάδα στις 12 Ιουλίου.

Deasy @ 01.07.2019
Ξεκινάει η κυκλοφορία του Samsung Galaxy A80

Τη κυκλοφορία του νέου Galaxy A80, της κορυφαίας συσκευής της ανανεωμένης σειράς Α, ανακοίνωσε σήμερα η Samsung.

Το νέο smartphone αποτελεί την πιο ιδιαίτερη πρόταση της σειράς, καθώς πρόκειται για την πρώτη συσκευή που είναι εξοπλισμένη με περιστρεφόμενη τριπλή κάμερα. Έτσι ο κάτοχος της συσκευής μπορεί να χρησιμοποιήσει το τριπλό σύστημα είτε ως κύρια είτε ως selfie κάμερα, χωρίς να χάνει σε ποιότητα, δυνατότητες και λειτουργίες από το ένα mode στο άλλο.

Η περιστρεφόμενη τριπλή κάμερα του Galaxy A80 περιλαμβάνει ένα αισθητήρα υψηλής ανάλυσης 48ΜΡ, που χρησιμοποιείται με το στάνταρ φακό, δίπλα στον οποίο έχουμε έναν ακόμα υπερευρυγώνιο (123 μοίρες) ανάλυσης 8ΜΡ καθώς και ένα αισθητήρα βάθους που προσφέρει μεγαλύτερο βάθος στις λήψεις και λειτουργίες όπως το βίντεο εστίασης σε πραγματικό χρόνο (Live Focus Video). Ταυτόχρονα, χάρη στη λειτουργία εγγραφής βίντεο υψηλής σταθερότητας (Super Steady) κάθε βίντεο δράσης διαθέτει σταθερή και ομαλή εικόνα.

Το Galaxy A80 διαθέτει την πρώτη νέα Infinity οθόνη της Samsung, εκτεταμένη από άκρη σε άκρη, 6.7ιντσών FHD+ Super AMOLED. Η οθόνη προσφέρει αναλογία προβολής 20:9, πλησιάζοντας τα κινηματογραφικά πρότυπα. Η πλούσια εμπειρία της infinity οθόνης συμπληρώνεται από την υποστήριξη της τεχνολογίας ήχου Dolby Atmos, αναβαθμίζοντας το οπτικο-ακουστικό αποτέλεσμα που παίρνει πίσω ο καταναλωτής.

Στο πλαίσιο της Galaxy εμπειρίας, το Galaxy A80 είναι εξοπλισμένο με το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας της Samsung που είναι ενσωματωμένη στο υλικό και το λογισμικό του smartphone από την κατασκευή του. Σε συνδυασμό με το Samsung Pass, οι χρήστες μπορούν μέσω του δακτυλικού τους αποτυπώματος να πλοηγηθούν εύκολα και με ασφάλεια σε εφαρμογές και ιστοσελίδες.

Το εργαλείο Έξυπνης Βελτιστοποίησης Απόδοσης (Intelligent Performance Enhancer) του Galaxy A80, που βασίζεται στην τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, αναγνωρίζει τις συνθήκες χρήσης του smartphone και βελτιστοποιεί τον επεξεργαστή, τη μνήμη RAM και τη χωρητικότητα της μπαταρίας, προσαρμόζοντας την απόδοση του Galaxy A80 σε καθημερινές απαιτήσεις.

Το Samsung Galaxy A80 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα. Στην ελληνική αγορά το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου, στην τιμή των 699 ευρώ.

SAMSUNG GALAXY A80,SAMSUNG GALAXY A,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home