Το Samsung Galaxy Note 10 αποκαλύπτεται στις 7 Αυγούστου

Deasy @ 19.06.2019
Το Samsung Galaxy Note 10 αποκαλύπτεται στις 7 Αυγούστου
Μία από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και φέρεται να απεικονίζει το Galaxy Note 10 στις δύο εκδόσεις του.

Άρωμα Galaxy Note 10 θα έχει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, καθώς η κορεατική εταιρεία έχει προγραμματίσει τα αποκαλυπτήρια της νέας της ναυαρχίδας εκείνες τις μέρες. Αποκαλυπτήρια, που σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν στις 7 Αυγούστου, δύο ημέρες νωρίτερα από την προηγούμενη ημερομηνία που είχε διαρρεύσει στις αρχές Ιουνίου.

Το event αναμένεται να πραγματοποιηθεί για μια ακόμα φορά στη Νέα Υόρκη, στο Barclays Center, το χώρο στον οποίο είχε αποκαλυφθεί και το προηγούμενο μοντέλο της σειράς Note.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες αλλά και τις διαρροές φωτογραφιών η Samsung αναμένεται φέτος να ανακοινώσει δύο μοντέλα στην οικογένεια Note 10: τη στάνταρ έκδοση και την επαγγελματική, Pro, που θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη αλλά και μία παραπάνω κάμερα.

Πολλές λεπτομέρειες για τη συσκευή δεν έχουν διαρρεύσει, όμως οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι η μπροστινή κάμερα θα είναι τοποθετημένη σε οπή, όπως και στην τελευταία σειρά Galaxy S, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει αφαιρεθεί και η κλασική υποδοχή 3,5 χιλιοστών για ακουστικά.

SAMSUNG GALAXY NOTE 10,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home