Σταθερά τα έσοδα του ΟΤΕ

Σταθερά τα έσοδα του ΟΤΕ

Με μικρή αύξηση, 0,2%, στα έσοδα έκλεισε το πρώτο του τρίμηνο ο ΟΤΕ, ενώ το προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων υποχώρησαν ελαφρά κατά 0,9%. Ετσι, τα δύο βασικά οικονομικά μεγέθη έφτασνα τα 0908,6 εκατ. και 310,6 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Από τη δήλωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ σημειώνουε πρώτον πως η Ρουμανία δυσκολεύει τον όμιλο και οι πιε΄σεις εκεί δεν ισοσταθμίστηκαν από τις σταθερές επιδόσεις στην Ελλάδα, καθώς και η προειδοποίησή του ότι το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο σε ευρωπαϊκό και εγχώριο επίπεδο σε συνδυασμό με τη δύσκολη βάση σύγκρισης με πέρσι, ισως δημιουργήσουν κάποιες διακυμάνεις στα επόμενα τρίμηνα.

Στην Ελλάδα ο ΟΤΕ ανακοίνωσε 1,9 εκατ. ενεργές συνδέσεις λιανικής, αυξημένες κατά 6,5% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2018 και από αυτές, συνδέσεις οπτικών ινών (που περιλαμβάνουν VDSL, Vectoring και Super Vectoring) ήταν οι 585,562 γραμμές, +44,5% από πέρυσι.

Στην τηλεόραση ο ΟΤΕ έχει 540.349 συνδρομητές στην Cosmote TV, αυξάνοντας τη συνδρομητική του βάση κατά 2,4%, ενώ στην κινητή τηλεφωνία υπήρξε πτώση 4,6% -στους 7,68 εκατ- που οφείλεται όπως αναφέρει ο ΟΤΕ στον εξορθολογισμό στη χρήση πολλαπλών SIM.

ΟΤΕ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home