Νέο πακέτο “Do It Yourself” από το What’s Up

Deasy @ 12.04.2019
Νέο πακέτο “Do It Yourself” από το What’s Up

Τη δυνατότητα να φτιάχνουν τα δικά τους πακέτα έχουν πλέον οι χρήστες του What’s Up της Cosmote, συνδυάζοντας μέσα από το What’s Up DIY τα ΜΒ και τα λεπτά ομιλίας που καλύπτουν τις προσωπικές τους ανάγκες.

Φτιάχνοντας το DIY πακέτο τους, οι χρήστες ταυτόχρονα κερδίζουν επιπλέον δύο δώρα της επιλογής τους, όπως GB για χρήση σε social media & chat ή video & music streaming, επιπλέον MB, λεπτά ομιλίας προς What’s Up και SMS προς όλους.

Το νέο πακέτο What’s Up DIY μπορεί να ενεργοποιηθεί εύκολα και γρήγορα, αποκλειστικά μέσα από το What’s Up Application. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει το πακέτο που φτιάχνει, ώστε να είναι διαθέσιμο για επόμενη ενεργοποίηση. Μετά τη λήξη του πακέτου τους οι χρήστες μπορούν επίσης, να δημιουργήσουν από την αρχή το What’s Up DIY πακέτο τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.


Οι δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή του Whats Up

Μέσω της εφαρμογής What’s Up για smartphones, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν και να ανανεώνουν το υπόλοιπό τους, να ενεργοποιούν πακέτα MB και λεπτών ομιλίας και να κερδίζουν δώρα. Ακόμη, μπορούν να αποκτούν απευθείας κωδικό για να επωφελούνται των διαθέσιμων προσφορών DEALS for YOU.

Όσοι κατεβάσουν την εφαρμογή για πρώτη φόρα στο κινητό ή το tablet τους, κερδίζουν αυτόματα 2GB για 7 ημέρες. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες γίνεται χωρίς κωδικούς, καθώς η εφαρμογή λειτουργεί με αυτόματη αναγνώριση της κάρτας SIM του χρήστη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,WHAT'S UP,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home