Νέα σειρά Galaxy A από τη Samsung

Φουλ επίθεση στη μεσαία κατηγορία.

Νέα σειρά Galaxy A από τη Samsung
Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να κερδίζουν τα κορυφαία smartphones της αγοράς αλλά τις πωλήσεις στις εταιρείες τις φέρνουν οι πιο προσιτές προτάσεις. Δεν είναι τυχαία λοιπόν η επίθεση που μάλλον επιχειρεί η Samsung στη μεσαία κατηγορία, κρίνοντας από τη χθεσινή παρουσίαση της νέας σειράς Galaxy A.

Η σειρά Galaxy A αποτελείται από έξι συσκευές:  A10, Α20e, Α40, Α50, Α70 και Α80. Τα smartphones αυτά συνθέτουν την ισχυρότερη σειρά Galaxy Α της Samsung έως και σήμερα, προσφέρουν μοντέρνα χαρακτηριστικά και premium λειτουργίες και απευθύνονται κατά κύριο λόγο στο νεανικό κοινό.

Μέσα από τη νέα σειρά Galaxy A η κορεατική εταιρεία επιχειρεί να απευθυνθεί στο σύνολο αυτών των καταναλωτών, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ένα smartphone που ταιριάζει στις ανάγκες τους, είτε απαιτούν μεγάλη οθόνη για παρακολούθηση περιεχομένου, είτε αυξημένες φωτογραφικές δυνατότητες είτε μεγάλη αυτονομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Samsung η νέα σειρά Galaxy A έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και συγκεκριμένα οι συσκευές, Α10, Α20e και Α40.

Ειδικότερα:

Galaxy 10 και Galaxy A20e

Το Galaxy A10 αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση της κορεατικής εταιρείας και τα χαρακτηριστικά της μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: Infinity-V οθόνη 6,2 ιντσών, μονή κύρια κάμερα ανάλυσης 13MP, μπροστινή selfie κάμερα 5ΜΡ, οκταπύρηνο επεξεργαστή και 2GB RAM, 32GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 3.400mAh.

Από την άλλη πλευρά, το Galaxy A20e έρχεται με μικρότερη οθόνη 5,8 ινστών, Infinity-U, διπλή κύρια κάμερα 13ΜΡ+5ΜΡ, μπροστινή selfie κάμερα 8ΜΡ, οκταπύρηνο επεξεργαστή και 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία ταχείας φόρτισης 3.000mAh και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Galaxy A40

Το Galaxy A40 ανεβαίνει επίπεδο σε απαιτήσεις και προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στο χρήστη. Η οθόνη του έχει μέγεθος 5,9 ίντσες, είναι όμως τεχνολογίας Full HD+ Super AMOLED Infinity-U. Η διπλή κύρια κάμερα 16ΜΡ + 5ΜΡ (υπερευρυγώνια) διαθέτει χαρακτηριστικά βελτιστοποίησης σκηνής μέσω τεχνητής νοημοσύνης, που αναδεικνύει τα καλύτερα στοιχεία κάθε φωτογραφίας, ενώ η μπροστινή selfie κάμερα δίνει μεγάλη ανάλυση 25ΜΡ.

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής συνοδεύεται από 4GB RAM, ο αποθηκευτικός χώρος ανεβαίνει στα 64GB, ενώ οι καταναλωτές θα βρουν και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και FM Radio.

 

Galaxy A50

Λίγο πιο ψηλά από τα προηγούμενα μοντέλα έρχεται να τοποθετηθεί το Galaxy A50 με την Super AMOLED οθόνη 6,4 ιντσών και την τριπλή κάμερα 25ΜΡ+8ΜΡ+5ΜΡ (η μεσαία είναι η υπερευρυγώνια και η τρίτη είναι φακός βάθους). Η τριπλή κάμερα διαθέτει την τεχνολογία «intelligent switch» (ευφυής εναλλαγή), που αναγνωρίζει και προτείνει τη χρήση της λειτουργίας Wide Shot (Ευρεία Λήψη). Επιπλέον, χάρη στο φακό βάθους, η κάμερα προσφέρει την εμπειρία live focus, προσφέροντας τη δυνατότητα bokeh, θολώνοντας τα στοιχεία του φόντου, που περιβάλλουν το κύριο θέμα της λήψης. Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος πάνω στην οθόνη, η μνήμη RAM προσφέρει επιλογή 4 ή 6GB. Το Galaxy A50 προσφέρει και δύο επιλογές αποθηκευτικού χώρου, 64 ή 128GB, ενώ η μπαταρία του προσφέρει τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης.

 

Galaxy A70

Ακόμα μεγαλύτερη οθόνη είναι αυτή του Galaxy A70, που ανεβαίνει στις 6,7 ίντσες, τεχνολογίας επίσης Super AMOLED Infinity-U. Στο συγκεκριμένο μοντέλο συναντάμε επίσης τριπλό σύστημα κάμερας, όμως η ανάλυση της στάνταρ ανεβαίνει στα 32ΜΡ, διατηρώντας τις άλλες δύο, όπως και τη selfie, στα επίπεδα του Α50. Μαζί βεβαίως έρχονται και η τεχνολογία ευφυούς εναλλαγής μεταξύ των καμερών, όπως επίσης και η λειτουργία βάθος, με το live focus.

Το Galaxy A70 ανεβαίνει επίπεδο και στη μνήμη RAM με δύο επιλογές, 6 ή 8GB, ενώ ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος είναι στάνταρ στα 128GB. Ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος είναι πάνω στην οθόνη, ενώ η μεγάλη μπαταρία φθάνει σε χωρητικότητα τα 4.500mAh και συνδυάζεται με τεχνολογία ταχείας φόρτισης.

 

Galaxy A80

Στην κορυφή της νέας γενιάς της σειράς Galaxy A τοποθετείται το Α80, που φέρνει την καινοτομία της περιστρεφόμενης κάμερας. Ειδικότερα, η τριπλή κάμερα είναι τύπου pop-up, με slider μηχανισμό και περιστρέφεται αυτόνομα για να χρησιμοποιείται και ως selfie κάμερα. Η ανάλυση του τριπλού συστήματος περιλαμβάνει τη στάνταρ κάμερα 48MP, την υπευρυγώνια των 8ΜΡ και την 3D ToF κάμερα για τη λειτουργία live focus.

To Galaxy A80 διαθέτει και αυτό μεγάλη Super AMOLED οθόνη 6,7 ιντσών, ήχο Dolby Atmos, μνήμη RAM 8GB, αποθηκευτικό χώρο 128GB, αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος πάνω στην οθόνη και μπαταρία ταχείας φόρτισης 3.700mAh.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home