Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite

40 εκατομμύρια στους καλύτερους.

Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite
Το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο για το πιο δημοφιλές παιχνίδι της, το Fortnite, διοργανώνει η Epic Games και υπόσχεται εντυπωσιακά μεγάλα δώρα στους καλύτερους παίκτες, οι οποίοι θα μοιραστούν 40 εκατομμύρια δολάρια.

Το παγκόσμιο κύπελλο ξεκινάει στις 13 Απριλίου με τα προκριματικά, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω από έξι μεγάλες γεωγραφικές περιοχές: Ευρώπη, Ασία, Βραζιλία, Ωκεανία και Ανατολική και Δυτική Ακτή των ΗΠΑ. Τα προκριματικά θα διαρκέσουν 10 εβδομάδες και η Epic Games θα μοιράσει 1 εκατομμύριο δολάρια, ανά περιοχή, σε πλήθος συμμετεχόντων. Στους νικητές, που θα πάρουν μια αμοιβή έως 5.000 δολάρια αλλά και σε όσους τερματίσουν σε χαμηλές θέσεις, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα «χαρτζιλίκι» 100 δολαρίων.

Οι καλύτεροι παίκτες κάθε εβδομάδας των προκριματικών θα περάσουν στους τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Υόρκη σε ένα 3ήμερο event, από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου. Στην τελική φάση το έπαθλο θα απογειωθεί και θα φθάσει τα 30 εκατομμύρια δολάρια

Αν θέλετε να συμμετέχετε και εσείς στο παγκόσμιο κύπελλο της Epic Games μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες εδώ.  

 

FORTNITE,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home