Παρουσιάστηκε επίσημα η Sony RX0 II

Παρουσιάστηκε επίσημα η Sony RX0 II

Τη δεύτερη γενιά της μικρότερης premium ultra compact φωτογραφικής μηχανής παγκοσμίως παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα η Sony.

Η Sony RX0 II βασίζεται στα χαρακτηριστικά της πρώτης γενιάς, προσθέτοντας σ’ αυτά νέες προηγμένες λειτουργίες, που διευκολύνουν τη λειτουργικότητά της και ανεβάζουν την απόδοσή της. Ειδικότερα, στο αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη και στους κραδασμούς  σώμα, η Sony RXO II φέρνει πλέον εσωτερική καταγραφή 4Κ, οθόνη LCD με περιστροφή από 180 μέχρι και 90 μοίρες, η οποία λειτουργεί ακόμη και υποβρύχια, με επιπλέον νέες λύσεις σταθεροποίησης εικόνας για εγγραφή βίντεο.

Το νέο μοντέλο της Sony προσφέρει μεταξύ άλλων:  

-      Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα εικόνας 15,3MP μίας ίντσας, σε ένα αδιάβροχο, ανθεκτικό, εξαιρετικά συμπαγές σώμα

-      Σταθερό ευρυγώνιο φακό ZEISS Tessar T * 24mm F4

-      Λήψη ταινιών με εγγραφή 4K και νέες λύσεις σταθεροποίησης εικόνας

-      Προηγμένη λειτουργία για σταθερές λήψεις που περιλαμβάνουν ταχύτητα λήψης έως και 1/32000 δευτ. και κλείστρο που παρεμποδίζει τις παραμορφώσεις για έως και 16fps συνεχούς λήψης

-      Μεγάλη γκάμα σκηνών λήψης χάρη στην αδιάβροχη LCD οθόνη με περιστροφή 180 μοιρών και τη λειτουργία «Clear Image Zoom»

-      Ιδανικό για λήψεις «selfie» με βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων, νέα λειτουργία «Soft Skin Effect» και προηγμένη λειτουργία «Eye AF»

-      Υποδοχή για μικρόφωνο και λαβή λήψης (VCT-SGR1), που παρέχουν την απαραίτητη και ιδανική λύση για την δημιουργία vlog περιεχομένου

-      Λειτουργία χρήσης πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών, που επιτρέπει τη δημιουργική καταγραφή βίντεο από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Το kit RX0 II, το οποίο επίσης περιλαμβάνει τη λαβή λήψης VCT-SGR1 και το επιτοίχιο στήριγμα, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Μάιο του 2019.

SONY RX0 II,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home