Πετάξτε τους σκληρούς δίσκους

Η Kingston λανσάρει στην αγορά ένα εύκολο στην εγκατάσταση σετ για μετάβαση σε Solid State Disk.

Deasy @ 05.06.2009
Πετάξτε τους σκληρούς δίσκους

Το συγκεκριμένο σετ απευθύνεται στους καθημερινούς χρήστες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τα  SSDNow V Series kits της Kingston, τα οποία διατίθενται σε χωρητικότητες των 128 & 64 GB, προσφέρουν άμεσα καλές επιδόσεις και μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας στα desktops και notebooks. 

«Στην προσπάθεια να κάνουμε την αγορά να υιοθετήσει τους δίσκους SSD ως προϊόντα μαζικής χρήσης και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη των πωλήσεων τους, συγκεντρώσαμε σε ένα Kit χαμηλού κόστους, όλο το software, hardware και τις οδηγίες χρήσης, ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του καθημερινού χρήστη», δήλωσε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development manager της Kingston για την Ελλάδα. «Η σειρά V upgrade kits συμπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τρέχουσα σειρά προϊόντων SSDNow της Kingston σχεδιασμένη για τους Εταιρικούς χρήστες».

Η σειρά είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσει κανείς νέα «ζωή» και καλές επιδόσεις στο PC του. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να γίνει επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος ή να γίνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο σημαντικά αρχεία. Το cloning software που περιλαμβάνεται και οι οδηγίες χρήσης κάνουν εύκολη τη μεταφορά του ψηφιακού περιεχομένου από τον υπάρχοντα σκληρό δίσκο (HDD) σε έναν SSDNow. Μόλις γίνει η αλλαγή, το λειτουργικό σύστημα και οι εφαρμογές εγκαθίστανται στον SSDNow ενώ ο σκληρός δίσκος λειτουργεί ως αποθήκη για αρχεία όπως μουσική, video, αρχεία και φωτογραφίες.  

Οι χρήστες notebook θα έχουν και αυτοί τη δυνατότητα να απολαύσουν τα οφέλη των υψηλών επιδόσεων στις καθημερινές λειτουργίες, όπως επίσης και χαμηλή θερμότητα και αντοχή, καθώς τα SSDNow αποτελούνται από σταθερά τμήματα. Το upgrade kit για notebook διατίθεται με εξωτερική θήκη που τους επιτρέπει να κρατήσουν τον υπάρχοντα σκληρό δίσκο και να έχουν μία επιπλέον λύση εξωτερικής αποθήκευσης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των tests οι χρήστες θα απολαύσουν σημαντική βελτίωση περίπου 50% σε σχέση με τον σκληρό δίσκο των desktops και notebooks.

   Τα SSDNow V Series upgrade all-in-one kits περιλαμβάνουν:

  • Solid-state drive SSDNow V Series της Kingston
  • Acronis® True Image cloning software και CD με οδηγίες εγκατάστασης
  • Mounting brackets σε 3.5" και hardware (kit μόνο για desktop)
  • Καλώδια ρεύματος και καλώδια σύνδεσης για SATA δίσκους (kit μόνο για desktop)
  • Εξωτερικό κουτί USB 2.5″ για SATA (kit μόνο για notebook)
SSD,ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ,KINGSTON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home