Στην ελληνική αγορά η action camera Rollei 540

Deasy @ 08.02.2019
Στην ελληνική αγορά η action camera Rollei 540

Μια ακόμα πολύ καλή επιλογή έχουν πλέον οι φίλοι των action καμερών, καθώς ξεκινάει στην ελληνική αγορά η διάθεση της νέας Rollei 540.

Το νέο μοντέλο διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που θα ενθουσιάσουν τους χρήστες, που επιθυμούν να κινηματογραφούν στιγμές δράσης κάτω από κάθε συνθήκη.

Για τους φίλους των θαλάσσιων σπορ η Rollei 540 διαθέτει μία ανθεκτική πλωτή χειρολαβή (bobber) περιλαμβάνεται στα συνοδευτικά εξαρτήματα της μηχανής. Η γεμισμένη με αέρα λαβή περιλαμβάνει ένα κορδόνι με κούμπωμα που μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στον καρπό σας ακόμα και αν φοράτε γάντια κατάδυσης. Η 4k action camera με το ανθεκτικό της περίβλημα αντέχει στην πίεση του νερού ακόμα και αν είναι βυθισμένη σε έως και 40 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, πράγμα που την κάνει ιδανική για μεγάλο εύρος καταδύσεων.

 

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και συμβατότητα με κάρτες μνήμης 64GB

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (3.7-volt, 750 mAh) τροφοδοτεί τη Rollei Actioncam 540 με ενέργεια για έως και 90 λεπτά. Η Rollei 540 είναι συμβατή με κάρτες μνήμης SDHC έως 64GB (microSD, class 10), ενώ διαθέτει υπερ-ευρυγώνιο φακό 146ο. Ταυτόχρονα, προσφέρει αρκετές επιλογές σε ανάλυση και ταχύτητα εγγραφής, από 4Κ στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο έως αργή κίνηση σε ποιότητα HD στα 120fps. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν τη λειτουργία loop σε διάστημα 2, 3 ή 5 λεπτών, time-lapse video και λήψεις με περιοδικό χρονοδιακόπτη. 

Η Rollei Actioncam 540 προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ελέγχου από το smartphone, μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας WiFi, σε απόσταση έως 10 μέτρα. Στο συνηθισμένο πακέτο αξεσουάρ, εκτός από την ανθεκτική υποθαλάσσια θήκη, υπάρχει επίσης μία σταθερή βάση πλαισίου κάμερας και διάφορες βάσεις στήριξης και προσαρμογείς για ευέλικτη και ασφαλή τοποθέτηση. Με το παρεχόμενο καλώδιο USB μπορείτε να φορτίσετε τη μπαταρία απευθείας ενώ βρίσκεται μέσα στην action camera.

ROLLEI,ACTION CAMERA,ROLLEI ACTIONCAM 540,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home