Διαρροή φωτογραφιών του Samsung Galaxy S10

Διαρροή φωτογραφιών του Samsung Galaxy S10
Πηγή: @evleaks (Twitter)

Απέχουμε μόλις ένα μήνα από την επίσημη παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Samsung και όπως είναι φυσιολογικό έχουμε ήδη μπει για τα καλά στο παιχνίδι των διαρροών για τα χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό του Galaxy S10.

Μέχρι πρόσφατα είχαμε μόνο δημοσιεύματα. Από την Παρασκευή μπήκαμε ήδη και στην περίοδο των φωτογραφιών, με τον γνωστό λογαριασμό στο Twitter για αυτές τις περιπτώσεις @evleaks να αφήνει το στίγμα του. Σε μήνυμά του ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται οι τρεις εκδόσεις του νέου smartphone της Samsung.

Για να τα πάρουμε με τη σειρά. Αυτό είναι το μήνυμα:

 

Από αριστερά προς τα δεξιά βλέπουμε το Samsung Galaxy S10 Lite (την προσιτή έκδοση δηλαδή), το βασικό μοντέλο στο κέντρο και δεξιά το Galaxy S10 Plus, δηλαδή την πιο ακριβή έκδοση. Όπως μαρτυρά η φωτογραφία, το Galaxy S10 Lite θα έχει διπλή πίσω κάμερα, ενώ οι άλλες δύο εκδόσεις θα έχουν τριπλή κάμερα στην πίσω πλευρά. Επίσης, η μπροστινή σέλφι κάμερα θα είναι τοποθετημένη μέσα στην οθόνη, σε οπή και όχι εγκοπή, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Μια ακόμα λεπτομέρεια που είναι εμφανής είναι ότι το βασικό και το lite μοντέλο θα έχουν μονή μπροστινή κάμερα, ενώ η μεγάλη έκδοση, S10 Plus θα έχει διπλή μπροστινή κάμερα.

Από τις «μαρτυρίες» της φωτογραφίας ας πάμε σε αυτά που υποδεικνύει. Σύμφωνα με τις σκιές που διακρίνονται, η οθόνη και των τριών συσκευών θα καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της μπροστινής πλευράς τους, χωρίς να αφήνει χώρο για έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πιθανότατα, όπως αναφέρουν και αρκετές φήμες μέχρι στιγμής, αυτός θα ενσωματώνεται στην οθόνη, όπως έχουμε δει σε κάποια τελευταία smartphones.

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες, αφού όλο και κάτι θα προκύψει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, όταν και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια από τη Samsung.

 

SAMSUNG GALAXY S10,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home