Επενδύσεις από την Apple

Επενδύσεις από την Apple

Σημαντικές επενδύσεις, τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και ανθρώπινου δυναμικού, που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά σε αμερικανικό έδαφος, ανακοίνωσε σήμερα η Apple.

Ειδικότερα, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι προχωράει στην κατασκευή μιας νέας τεράστιας μονάδας στην πόλη Όστιν στο Τέξας, η οποία θα φιλοξενήσει αρχικά 5.000 υπαλλήλους με την προοπτική να φθάσουν σε μεταγενέστερο χρόνο ακόμα και τους 15.000. Η πόλη του Όστιν δεν είναι καινούρια για την Apple και η παρουσία της εκεί χρονολογείται από το 1992, ωστόσο με τα χρόνια ισχυροποιείται, με την πόλη να φιλοξενεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις 7.000 υπαλλήλους της. Η νέα μονάδα, το κόστος της οποίας εκτιμάται ότι θα αγγίξει το 1 δισ. δολάρια θα φιλοξενήσει τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης, πωλήσεων, υποστήριξης πελατών, οικονομικό και λειτουργικό, ενώ θα τροφοδοτείται αποκλειστικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, την είδηση καλωσόρισε ο Δήμαρχος του Όστιν, μια πόλη που είχε θέσει υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει και τα νέα εντυπωσιακά γραφεία που σχεδιάζει η Amazon και τα οποία τελικά κατέληξαν στη Νέα Υόρκη και το Άρλιγκτον στην πολιτεία της Βιρτζίνια.

Όμως η σημαντική ανακοίνωση της Apple δεν περιορίστηκε στη συγκεκριμένη επένδυση, με την εταιρεία να κάνει γνωστό ότι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα προσθέτει 1.000 άτομα προσωπικό κάθε χρόνο, στις υποδομές της στο Σιάτλ, το Σαν Ντιέγκο και το Κάλβερ Σίτι, ενώ επιπλέον 100 θα προστεθούν στο Πίτσμπουργκ, τη Νέα Υόρκη, το Μπόλντερ, τη Βοστόνη και το Πόρτλαντ.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home