Σε αποκλειστικές συζητήσεις οι Vodafone/Wind με τις Τράπεζες για τη Forthnet

Σε αποκλειστικές συζητήσεις οι Vodafone/Wind με τις Τράπεζες για τη Forthnet

Προβάδισμα στην υπόθεση της εξαγοράς της Forthnet παίρνει το σχήμα Vodafone/Wind, καθώς η σύμβουλος των πιστωτριών Τραπεζών, Nomura International, ενημέρωσε τις δύο εταιρείες για την έναρξη αποκλειστικών συζητήσεων μαζί τους.  

Οι αποκλειστικές συζητήσεις των δύο πλευρών, Vodafone/Wind και Τραπεζών, θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και θα δώσουν την ευκαιρία στις δύο τηλεπικοινωνιακές εταιρείες τη δυνατότητα να εκτιμήσουν καλύτερα τα οικονομικά στοιχεία της Forthnet. αναθεωρώντας ή όχι τη μη δεσμευτική προσφορά που είχαν καταθέσει από το 2014. Ταυτόχρονα, η επιλογή του συγκεκριμένου σχήματος για την έναρξη αποκλειστικών συζητήσεων δίνει την αίσθηση ότι από την πλευρά των Τραπεζών θεωρείται προτιμότερο έναντι του ετέρου σχήματος του fund Providence σε συνεργασία με τον Antenna, χωρίς όμως αυτό να προεξοφλεί την θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

Υπενθυμίζεται ότι Vodafone και Wind είχαν καταθέσει από το 2014 μη δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της Forthnet, με το ύψος της να κυμαίνεται μεταξύ 112 και 125 εκατομμυρίων ευρώ. Η πρόταση περιλάμβανε το μοίρασμα των πελατών τηλεφωνίας της Forthnet και τη διατήρηση του τμήματος συνδρομητικής τηλεόρασης, το οποίο θα εξελισσόταν σε πλατφόρμα τηλεοπτικού περιεχομένου, διαθέτοντας υπηρεσίες χονδρικής σε όλους του παρόχους.

ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,NOVA,VODAFONE,WIND,FORTHNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home