Ρεκόρ πωλήσεων από την Amazon

Deasy @ 28.11.2018
Ρεκόρ πωλήσεων από την Amazon

Τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχει πραγματοποιήσει στην 24χρονη ιστορία της πέτυχε το πενθήμερο από την Ημέρα των Ευχαριστιών μέχρι τη Cyber Monday η Amazon. Μια περίοδος που η αμερικανική εταιρεία αποκαλεί Turkey 5, που σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδονται ως «οι πέντε ημέρες της γαλοπούλας» (από τη αμερικανική συνήθεια της Ημέρας των Ευχαριστιών).

Στην ανακοίνωσή της η Amazon δεν αναφέρει απόλυτους αριθμούς για το ύψος των πωλήσεων αλλά περιορίζεται σε συγκριτικά μεγέθη. Σ’ αυτά σημειώνει ότι σ’ αυτό το πενθήμερο παραγγέλθηκαν εκατομμύρια περισσότερα προϊόντα από την αντίστοιχη περίοδο του 2017, ενώ για τη Cyber-Monday (η προχθεσινή Δευτέρα) κάνει λόγο ότι αποτελεί πλέον την ημέρα με το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων που έχει καταγραφεί ιστορικά στην Amazon.

Μολονότι δεν υπάρχει ακόμα πλήρης καταγραφή για το σύνολο της κίνησης των πωλήσεων τη συγκεκριμένη ημέρα στις ΗΠΑ, εκτιμάται ότι η αξία τους ξεπέρασε τα 7,8 δισ. δολάρια, δημιουργώντας ένα ακόμα ρεκόρ. Ωστόσο, ακόμα και αν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση, η επίδοση αυτή υπολείπεται κατά πολύ του αντίστοιχου θεσμού που ισχύει στην Κίνα, με τον όρο Single Day, όπου οι πωλήσεις ξεπέρασαν σε αξία τα 30 δισ. δολάρια.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,E-COMMERCE,CYBER MONDAY,AMAZON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home