Σύννεφα πάνω από το Snapchat

Σύννεφα πάνω από το Snapchat

Τα σύννεφα συνεχίζουν να μαζεύονται πάνω από το Snapchat, την εφαρμογή που μέχρι πρόσφατα ήταν νούμερο 1 στην προτίμηση των νέων, η οποία όμως το τελευταίο διάστημα δείχνει να χάνει χρήστες.

Η διαρροή συνεχίστηκε και στο τρίτο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας, η οποία στα οικονομικά αποτελέσματά της ανακοίνωσε ότι έχασε 2 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες. Συνυπολογίζοντας άλλο 1 που ήταν οι απώλειες του προηγούμενου τριμήνου, η ενεργή βάση χρηστών της εφαρμογής έχει πέσει στα 188 εκατομμύρια, από τα 191, όταν τον προηγούμενο Μάρτιο έφτασε στην κορύφωσή της. Κερασάκι στην τούρτα και οι εκτιμήσεις των στελεχών της ότι η διαρροή θα συνεχιστεί και στο επόμενο τρίμηνο.

Μια καλή παρηγοριά στα νούμερα που ανακοίνωσε η εταιρεία ήταν τα έσοδά της κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, που ξεπέρασαν τα 297 εκατομμύρια, 14 εκατομμύρια παραπάνω από αυτά που εκτιμούσαν οι αναλυτές. Όμως ακόμα και αυτή η ευχάριστη είδηση δεν ήταν ικανή να συγκρατήσει την ανησυχία της Wall Street, με τη μετοχή να κινείται αρνητικά έως και 10% κάτω από την τιμή της κατά την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης.

SNAPCHAT,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home