Μην τρέξεις το update των Windows 10

Εμείς σε προειδοποιήσαμε

Deasy @ 08.10.2018
Μην τρέξεις το update των Windows 10

Είναι πολύ άβολο να πηγαίνει κάτι στραβά κατά την ενημέρωση λογισμικού και αν μιλάμε για λειτουργικό σύστημα τα πράγματα, κάποιες φορές, μπορεί να πάνε πολύ στραβά.

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, ελάχιστοι από εμάς κάνουν ένα backup των αρχείων τους πριν βάλουν το πιο πρόσφατο update και όσοι έμπαιναν σε αυτό τον κόπο αντιμετωπίζονται ως υπερβολικοί ή ως περίεργοι υποχόνδριοι τύποι.

Οι οποίοι περίεργοι υποχόνδριοι τύποι νιώθουν σίγουρα ικανοποίηση που παίρνουν τον ασφαλή δρόμο του backup, μετά τη διαπίστωση πως ορισμένοι χρήστες Windows 10 έχασαν χρήσιμα αρχεία τους κατά την τελευταία αναβάθμιση.

Η Microsoft διένειμε την περασμένη εβδομάδα το τελευταίο update των Windows 10 αλλά το νέο λογισμικό δεν είναι πια διαθέσιμο μετά τη διαπίστωση πως κατά την εγκατάστασή του διέγραφε αρχεία που δεν θα έπρεπε ποτέ να διαγραφούν. Τουλάχιστον όχι από το ίδιο το software.

Η εταιρεία καλεί όσους έχουν κατεβάσει το update χειροκίνητα να μην το εγκαταστήσουν (για να μην κλαίνε μετά) και λέει πως σύντομα θα διαθέσει μια σωστή ενημέρωση που δεν θα κάνει τα δικά της. 

Είδες πόσο χρήσιμο είναι το backup;

WINDOWS 10,MICROSOFT WINDOWS,MICROSOFT,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home