Σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων μετατράπηκε το airtickets.gr

Σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων μετατράπηκε το airtickets.gr

Στην αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας προχώρησε η γνωστή πλατφόρμα airtickets.gr, ένα από τα τρία sites που διαχειριζόταν μέχρι σήμερα ο Όμιλος Tripsta. Όπως μπορούν να διαπιστώσουν οι επισκέπτες, το airtickets μετά από 18 χρόνια λειτουργίας ως πλατφόρμα κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων έχει μετατραπεί της τελευταίες μέρες σε μηχανή σύγκρισης τιμών, μια αλλαγή που μάλλον μοιάζει επιβεβλημένη ως το επόμενο βήμα, εφόσον ο Όμιλος Τripsta ήθελε να διατηρήσει τη λειτουργία του.  

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Όμιλος Tripsta ανακοίνωσε ότι προχωράει «σε ριζική αναδιάρθρωση της λειτουργίας της και στην αναστολή έκδοσης μελλοντικών αεροπορικών εισιτηρίων» μέσω των sites που διαχειριζόταν, ως αποτέλεσμα των προβλημάτων ρευστότητας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα. Στο πλαίσιο αυτής της αναδιάρθρωσης και η πλατφόρμα travelplanet24 δραστηριοποιείται πλέον μόνο στον τομέα της έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, της ενοικίασης αυτοκινήτου και της εύρεσης καταλυμάτων.

Με ένα δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήσαμε, στο νέο του βήμα το airtickets.gr συνεργάζεται με πλατφόρμες κράτησης, όπως τα kiwi.com petas.gr, figame.gr, travel2be.

AIRTICKETS,ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home