Ένα iPhone X που φορτίζει με τον ήλιο, αποκλειστικά για τον Elon Musk

Deasy @ 18.05.2018
Ένα iPhone X που φορτίζει με τον ήλιο, αποκλειστικά για τον Elon Musk

Συνέχεια στα εξεζητημένα και πανάκριβα αξεσουάρ βάζει η ρωσική εταιρεία Caviar, η οποία δημιούργησε μια ηλιακή μπαταρία για το iPhone X, στην πλάτη της οποίας αναγράφεται το όνομα του Elon Musk. Ο λόγος της επιλογής του δεν είναι τυχαίος, καθώς ο γνωστός δισεκατομμυριούχος και επικεφαλής της Tesla έχει δηλώσει επανειλημμένως τόσο προσωπικά όσο και μέσω των προϊόντων της εταιρείας του, τη δέσμευσή του για βιώσιμη ενέργεια.

Αυτό που αξίζει να διευκρινίσουμε είναι ότι η ηλιακή μπαταρία δεν πωλείται μόνη της αλλά μαζί με το iPhone X, στο οποίο τοποθετείται, ενώ για τη φόρτισή της μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο το ηλιακό φως όσο και ένα δυνατό ηλεκτρικό. Για την κατασκευή της έχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα καθώς και αντικραδασμικά υλικά για τον ηλιακό συλλέκτη.

Σύμφωνα με την Caviar στην αγορά θα βγουν 999 προϊόντα, με την τιμή τους να ξεκινάει λίγο πάνω από τα 4.000 δολάρια (για την έκδοση των 64GB του iPhone Χ) και να φθάνει τα 4.847 (με το iPhone X των 256GB). To πρώτο από αυτά τα προϊόντα θα σταλεί στον ίδιο τον Elon Musk.

IPHONE X,ELON MUSK,ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΜΠΑΤΑΡΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home