Ταξιδιωτική ασφάλεια από την Revolut

Επεκτείνεται σε νέες υπηρεσίες το γνωστό fintech startup

Ταξιδιωτική ασφάλεια από την Revolut

Το πλάνο της Revolut, της γνωστής fintech startup που είναι αρκετά δημοφιλής και στην Ελλάδα, για επέκταση σε νέες υπηρεσίες δείχνει να έχει ξεκινήσει να υλοποιείται με την εταιρεία να ανακοινώνει την ταξιδιωτική ασφαλιστική υπηρεσία Pay-per-Day.

Το Pay-per-Day χρησιμοποιεί τη γεωγραφική θέση ενός πελάτη για να παρέχει άμεση ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, ξεκινώντας από λιγότερο από 1 στερλίνα την ημέρα. Η υπηρεσία, βάσει της θέσης του πελάτη μπορεί και ενεργοποιεί αυτόματα την κάλυψη όταν χρειάζεται. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν εύκολα την ασφάλειά τους από το τηλέφωνό τους ενώ βρίσκονται σε κίνηση, με την επιλογή προσθήκης χειμερινών αθλημάτων, καθώς και με τη συμπερίληψη φίλων και οικογενειών στην πολιτική τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία του βρετανικού strtup, ο μέσος Έλληνας χρήστης της Revolut ξοδεύει 12 ημέρες στο εξωτερικό ετησίως, το οποίο θα κοστίσει στο χρήστη με το Pay-per-Day περίπου 13,35 ευρώ το χρόνο, ποσό σημαντικά χαμηλότερο από το αντίστοιχο κόστος που θα είχε χρησιμοποιώντας μία από τις υπάρχουσες ασφαλιστικές εταιρείες. Οι ασφαλισμένοι μπορούν επίσης να προβούν σε προσαρμογές στην κάλυψή τους, όπως η προσθήκη κάλυψης χειμερινών αθλημάτων, αφού έχουν προσγειωθεί στο προορισμό τους.

Προκειμένου να αποφευχθεί η συχνή μετακίνηση μεγάλων ταξιδιωτών, θα υπάρχει ένα ανώτατο όριο για το συνολικό κόστος ανά έτος ή η επιλογή πληρωμής ενός σταθερού ποσού για μια ετήσια ταξιδιωτική ασφάλιση.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια θα αναληφθούν από την White Horse Insurance Ireland, η οποία είναι εξουσιοδοτημένη και ρυθμίζεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας. Η White Horse είναι μέρος του ομίλου Thomas Cook που ξεκίνησε πρόσφατα το Thomas Cook Money.

Εκτός από την ασφάλιση, η Revolut εισήγαγε πρόσφατα πλήθος πρόσθετων υπηρεσιών, όπως υποστήριξη cryptocurrency, ασφάλεια κινητών συσκευών και πίστωση. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι τελευταίες προσθήκες υπηρεσιών είναι ένα ακόμη βήμα από την Revolut προς την επέκτασης της προσφοράς χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μέσω της συνεργασίας με καινοτόμες εταιρείες fintech.

Η Revolut, η οποίο ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργήσουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό σε 60 δευτερόλεπτα, να ανταλλάσσουν νομίσματα με διατραπεζική συναλλαγματική ισοτιμία, να μεταφέρουν σε 25 νομίσματα σε οποιαδήποτε τράπεζα του κόσμου και να ξοδέψουν χωρίς αμοιβή σε 130 νομίσματα με την Revolut contactless MasterCard.

REVOLUT,FINTECH,ΑΣΦΑΛΙΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home