Νέο brand ThinQ από την LG για πρωτοβουλίες τεχνητής νοημοσύνης

Deasy @ 21.12.2017
Νέο brand ThinQ από την LG για πρωτοβουλίες τεχνητής νοημοσύνης

Τη δημιουργία του brand ThinQ, που θα περιλαμβάνει όλες τις οικιακές συσκευές του 2018, τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), ανακοίνωσε η LG. Τα LG ThinQ προϊόντα και υπηρεσίες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του Deep Learning και να επικοινωνούν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας διαφορετικές πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης άλλων συνεργατών, καθώς επίσης και την πλατφόρμα DeepThinQ, που έχει αναπτυχθεί με την τεχνολογία ΑΙ της LG.

Tα πρώτα θεμέλια για την δική της τεχνολογία AI τα έθεσε η LG κατά τη διάρκεια της έκθεσης προηγούμενης έκθεσης CES (Ιανουάριος 2017), όταν ανακοίνωσε το DeepThinQ, και στη συνέχεια όταν ενσωμάτωσε την λειτουργία Wi-Fi σε όλες τις premium συσκευές της. Τον Ιούνιο, η LG ξεκίνησε την λειτουργία του Εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης στη Σεούλ, μια πρωτοβουλία του επικεφαλής του τομέα τεχνολογίας της εταιρείας να συγκεντρώσει σε ένα μέρος όλο το ευρύ ερευνητικό έργο σε τεχνολογίες που χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη  και αναγνωρίζουν, συμπεραίνουν και μαθαίνουν από την φωνή, το βίντεο και τους αισθητήρες. Το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του πρώτου παγκοσμίως κλιματιστικού με αντίληψη του χώρου καθώς και σε έξυπνα ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ.

Οι επισκέπτες της επερχόμενης έκθεσης CES, το διάστημα 9 – 12 Ιανουαρίου, μπορούν να επισκεφτούν την ThinQ Zone στο περίπτερο της LG όπου θα υπάρχουν διαθέσιμα τα έξυπνα προϊόντα της LG για το 2018.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home