Ήρθε το Messenger για παιδιά

Deasy @ 05.12.2017
Ήρθε το Messenger για παιδιά

 Το Facebook έχει τον κανόνα που λέει πως δεν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό στην πλατφόρμα αν δεν είσαι τουλάχιστον 13 ετών αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όσοι είναι κάτω από αυτή την ηλικία δεν ενδιαφέρουν την εταιρεία, κάθε άλλο.

Ετσι, το Facebook ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα διαθέσει, μόνο όμως στις ΗΠΑ, το Messenger Kids. Πρόκειται για μια εφαρμογή που βεβαίως βασίζεται στο γνωστό μας Messenger αλλά έχει σχεδιαστεί για χρήση από παιδιά και για την επικοινωνία με τους γονείς τους.

Η εφαρμογή εγκαθίσταται μεν στη συσκευή που χρησιμοποιεί ένα παιδί, για παράδειγμα ένα tablet ή ένα smartphone, αλλά “συνδέεται” με τον λογαριασμό που διατηρεί ο γονιός στο Facebook. Σύμφωνα με όσα λέει το Facebook, ο γονιός έχει πλήρη έλεγχο στην εφαρμογή, η οποία βέβαια διαθέτει μερικά καλούδια όπως οπτικά εφέ για να καλοπιάσει το νεανικό κοινό. Επίσης, το Facebook υποστηρίζει πως πριν προχωρήσει στην ανακοίνωση του Messenger Kids, έβαλε να το δοκιμάσουν πολλές οικογένειες στις ΗΠΑ που αξιολόγησαν την εφαρμογή και έδωσαν κατευθύνσεις. Το πόσο προσεκτικά έγινε αυτή η διαδικασία θα φανεί στην πορεία.

FACEBOOK MESSENGER,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home