Η νέα ηχόμπαρα της LG, SJ3, στην ελληνική αγορά

Deasy @ 13.09.2017
Η νέα ηχόμπαρα της LG, SJ3, στην ελληνική αγορά

Τη διάθεση του νέου sound bar SJ3, που ενσωματώνει ασύρματο subwoofer 2.1 καναλιών και έχει συνολική ισχύ 300 watt, ξεκινάει και στην ελληνική αγορά η LG.

Η νέα πρόταση της LG, που απευθύνεται στους καλούς φίλους του ήχου διαθέτει λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC), μέσω της οποίας, αναλύεται διαρκώς η στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο και και έτσι όταν ανιχνεύεται υψηλή στάθμη φωνής, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας (αν, για παράδειγμα, ο κάτοχος του sound bar παρακολουθεί ειδήσεις ή κάποια εκπομπή με αφήγηση). Επιπλέον, η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης.

Το sound bar SJ3 μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές χωρίς περιορισμούς μέσω Bluetooth με τη λειτουργία Bluetooth Stand-by. Ενδεικτικά, για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα πάρτι και ενώ το σύστημα είναι σε κατάσταση αδράνειας, η μονάδα αφυπνίζεται και ξεκινάει η αναπαραγωγή μουσικής, τη στιγμή που ο χρήστης θα ξεκινήσει να στέλνει μουσική μέσω Bluetooth. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε μέσω των συνδέσεων HMDI, USB, Optical και Portable In.

LG SJ3,SOUNDBAR,ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home