Νέα συστήματα gaming από την Dell και την Alienware

Deasy @ 31.08.2017
Νέα συστήματα gaming από την Dell και την Alienware
Nτεμπούτο για το Inspiron 15 7000 Gaming Laptop στην IFA.

Στο δυναμικό του gaming απευθύνεται η Dell μέσω τόσο των δικών της ομώνυμων προϊόντων όσο και των νέων συστημάτων Alienware που παρουσιάζει στην IFA 2017. To αμερικάνικο γκρουπ που έχει κερδίσει πλήθος premium gamers σε όλο τον κόσμο (κυρίως μέσω της Alienware) αποκάλυψε στο Βερολίνο αρκετές συσκευές, μεταξύ των οποίων το Inspiron 15 7000 Gaming Laptop, το Inspiron Gaming Desktop, και τις οθόνες Alienware 34 Curved Gaming Monitors.

Inspiron 15 7000 Gaming Laptop: πρόκειται για ένα από τα πρώτα προϊόντα που κάτω από την ομπρέλα της Dell απευθύνονται καθαρά στην gaming κοινότητα, διαθέτοντας διακριτό υποσύστημα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1060 τεχνολογίας NVIDIA Max Q Design, επιλογή για 7ης γενιάς τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel και δύο ανεμιστήρες που διατηρούν το σύστημα δροσερό και ήσυχο ακόμη και σε κατάσταση έντονης δραστηριότητας κατά την εκτέλεση των σύγχρονων, απαιτητικών παιχνιδιών. Οι επιλογές για οθόνες αντιθαμβωτικής επίστρωσης IPS ευρείας γωνίας θέασης ανάλυσης FHD ή 4K UHD παρέχουν εξαιρετική οπτική ευκρίνεια, ενώ το software Waves MaxxAudio Pro χαρίζει πιστότητα ήχου. Η κεραία 2x2 WiFi του laptop αποδίδει εξαιρετικά στην ασύρματη διασύνδεση, ενώ το software της Dell, SmartByte υπόσχεται gaming και περιεχόμενο βίντεο με ομαλή αναπαραγωγή, ακόμη κι όταν κατεβαίνουν μεγάλα αρχεία από το Internet. Μια νέα μπαταρία ταχείας φόρτισης φτάνει το 80 τοις εκατό της χωρητικότητάς της μέσα σε 1 ώρα και η πολυχρηστική θύρα Thunderbolt 3 συνδέει πολλαπλά περιφερειακά, μεταξύ των οποίων και δύο ταυτόχρονες οθόνες 4Κ, με ταχύτητες μεταφοράς μέχρι και 40Gbps. Υπάρχει ακόμη αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος και σύστημα αναγνώρισης Windows Hello, που εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη πρόσβαση.

Inspiron Gaming Desktop: το Inspiron Gaming Desktop διαθέτει τους τελευταίους επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων AMD Ryzen με τεχνολογία SenseMI, σε συνθέσεις έτοιμες για εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας (Ready for VR) με διακριτές κάρτες γραφικών AMD ή NVIDIA, υποστήριξη δύο καρτών γραφικών, ήχο Waves MaxxAudio Pro με πολυκάναλο σύστημα Performance 7.1 Channel HD, σκληρούς δίσκους υψηλής χωρητικότητας με SSD και επιλογές για δύο είδη αποθηκευτικών μέσων ταυτόχρονα, και ακόμη 5 θέσεις για τοποθέτηση επιπλέον αποθηκευτικών μέσων.

Οθόνες Alienware 34 Curved Gaming Monitors: δύο νέες κυρτές οθόνες Alienware 34 ιντσών, εμβληματικής σχεδίασης, σχεδιασμένες για gaming υψηλής απόδοσης σε ευρύτερο οπτικό πεδίο, που επιτρέπει τον παίκτη να βλέπει καλύτερα τους αντιπάλους από όλες τις πλευρές. Οι οθόνες διαθέτουν τον ειδικό φωτισμό AlienFX σε 4 διαφορετικές ζώνες και περισσότερα από 150 παιχνίδια για PC. Η κυρτότητά τους αυξάνει το ρεαλισμό των παιχνιδιών, όπως επίσης και τα πολύ λεπτά περιθώριά τους, και αποδίδουν μέγιστο πεδίο θέασης και ευκρινέστερα και καθαρότερα γραφικά. Και οι δύο υποστηρίζουν την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC: η οθόνη Alienware 34 Curved Gaming Monitor (AW3418DW) σε ανάλυση WQHD (3440 x 1440) με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και η Alienware 34 Curved Gaming Monitor (AW3418HW) σε ανάλυση WFHD (2560 x 1080) στα 160Hz. Αμφότερες οι οθόνες αντέχουν σε εξαιρετικά υψηλό overclocking του ρυθμού ανανέωσης, σε συνδυασμό με χρόνο απόκρισης 4ms, αποδίδοντας έτσι εξαιρετικά ομαλό gameplay.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home