Πρωτοβουλία για καλύτερους δρόμους από την Hellas Direct και την Uber

Deasy @ 11.07.2017
Πρωτοβουλία για καλύτερους δρόμους από την Hellas Direct και την Uber

Τη δυνατότητα να αναφέρουν προβλήματα που διαπιστώνουν στο οδικό δίκτυο έχουν από σήμερα οι κάτοικοι της Αττικής, μέσα από μία νέα πρωτοβουλία των Hellas Direct και Uber. Η αναφορά των προβλημάτων γίνεται μέσα από τη σελίδα www.thesaferoadsproject.gr, που δημιούργησαν οι δύο εταιρείες.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε πιλοτικά από το Δήμο Πειραιά και θα επεκταθεί σε περισσότερους δήμους του λεκανοπεδίου Αττικής. Σε πρώτο στάδιο, τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπιστούν αφορούν στις ειδικές διαγραμμίσεις των δρόμων, συμπεριλαμβανομένων των διαβάσεων. Σε επόμενο στάδιο, θα προχωρήσει και η επιδιόρθωση κακοτεχνιών από τα αρμόδια συνεργεία. Υπεύθυνοι για τη διευθέτηση των προβλημάτων θα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων.

Στην επίσημη ανακοίνωση των δύο εταιρειών διευκρινίζεται ότι η πρωτοβουλία αυτή δεν έρχεται σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει το ρόλο είτε του Κράτους είτε της Δημοτικής Αρχής. Πρόκειται για μια ενέργεια ανάδειξης και οικονομικής στήριξης της προσπάθειας για καλύτερο οδικό δίκτυο, παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια στη μετακίνηση των πολιτών.

Τέλος, η καταγραφή των προβλημάτων διαγράμμισης ή κακοτεχνιών θα μπορεί να γίνεται και μέσω της εφαρμογής της Uber, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλα τα λειτουργικά συστήματα των φορητών συσκευών.

UBER,HELLAS DIRECT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home