Nέο sound bar SJ7 από την LG

Deasy @ 10.07.2017
Nέο sound bar SJ7 από την LG

Τη διάθεση του νέου Sound bar SJ7 ξεκινάει στην ελληνική αγορά η LG. Η καινούρια ηχομπάρα Flex της LG ενσωματώνει ασύρματο subwoofer, 4.1 καναλιών (Rear speaker mode) και έχει συνολική ισχύ 320 watt, προσφέροντας υψηλά επίπεδα ποιότητας στον ήχο.

Η νέα πρόταση της LG δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να απολαμβάνει τον ήχο με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους: η ηχομπάρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό Sound Bar ή ξεχωριστά στην κατακόρυφη λειτουργία ως στερεοφωνικά ηχεία 2.1 καναλιών, ενώ τοποθετώντας τη μισή μπάρα στο πίσω μέρος, δημιουργείται μια ηχητική εμπειρία surround 4.1 καναλιών. Για μέγιστη ευκολία, τα δύο τμήματα της μπάρας συνδέονται αυτόματα χωρίς καλώδια και καθυστερήσεις. Επίσης, η ενσωματωμένη μπαταρία στο δεύτερο μισό της ηχομπάρας επιτρέπει διπλή χρήση ως φορητό ηχείο.

Το SJ7 sound bar διαθέτει τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC), με την τεχνολογία ενίσχυσης φωνής της LG, η οποία αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη φωνής, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας (αν, για παράδειγμα, ο κάτοχος του sound bar παρακολουθεί ειδήσεις ή κάποια εκπομπή με αφήγηση). Επιπλέον, η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης.

Ως προς τη συνδεσιμότητα, το sound bar SJ7 μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές χωρίς περιορισμούς μέσω Bluetooth. Ενδεικτικά, για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα πάρτι και ενώ το σύστημα είναι σε κατάσταση αδράνειας, η μονάδα αφυπνίζεται και ξεκινάει η αναπαραγωγή μουσικής, τη στιγμή που ο χρήστης θα ξεκινήσει να στέλνει μουσική μέσω Bluetooth.

Τέλος, το SJ7 sound bar της LG συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο, ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το τηλεχειριστήριο της υπάρχουσας τηλεόρασης όταν η ηχομπάρα βρίσκεται σε Sound bar mode.

SOUNDBAR,LG SOUND BAR SJ7,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home