Κινητό με ολόγραμμα

Deasy @ 06.07.2017
Κινητό με ολόγραμμα

Η RED είναι μια εταιρεία που το όνομά της δεν θυμίζει και πολλά πράγματα στο ευρύ κοινό. Στους πιο… μυστήριους με τον χώρο της εικόνας όμως λέει αρκετά πράγματα, καθώς κατασκευάζει κάμερες για χρήστες με υψηλές απαιτήσεις. Γιατί ασχολούμαστε μαζί της όμως;

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι διαθέτει -σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων- ένα νέο κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα ολογραφικής προβολής που δεν χρειάζεται ειδικά γυαλιά για να τη δεις. Με άλλα λόγια, “απολαμβάνεις περιεχόμενο σε πολλές διαστάσεις” όπως λέει η εταιρεία “στην παλάμη του χεριού σου, χωρίς γυαλιά ή ειδικά κράνη”.

Το κινητό τηλέφωνο της RED έχει οθόνη 5,7 ιντσών, δυνατότητα προβολής τρισδιάστατων αντικειμένων και φυσικά χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά μπορείς να δεις επαυξημένη ή και εικονική πραγματικότητα. Χωρίς γυαλιά και κάσκες.

Ο ήχος γίνεται και αυτός πολυδιάστατος χάρη σε έναν αλγόριθμο που η εταιρεία ονομάζει H3Ο και κατά τα λοιπά στην καρδιά της συσκευής βρίσκουμε Android και ως εδώ σταματά η πληροφόρησης. Μισό λεπτό, δεν αναφερθήκαμε στην τιμή, 1200 δολάρια για την έκδοση αλουμινίου, 1600 δολάρια για την έκδοση τιτανίου.

Για την ώρα η εταιρεία δέχεται παραγγελίες online αλλά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το 1ο τρίμηνο του 2018 για να το πιάσεις στα χέρια σου. Αλλες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε, αλλά το σκεφτόμαστε τώρα πως αν είναι να δώσεις πάνω από 1.000 δολάρι για το νέο iPhone γιατί να μη δώσεις λίγα περισσότερα για ένα τηλέφωνο που υπόσχεται έναν τρισδιάστατο κόσμο;

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home