Πολυτελείς διακοπές από την AirBnB

Deasy @ 30.06.2017
Πολυτελείς διακοπές από την AirBnB

Ένα ακόμα βραχίονα αναμένεται να αποκτήσουν οι υπηρεσίες της AirBnB, στοχεύοντας να προσελκύσει τους ταξιδιώτες που θέλουν τη μέγιστη δυνατή πολυτέλεια και στις διακοπές τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Bloomberg, η λειτουργία της νέας υπηρεσίας (που προς το παρόν ονομάζεται AirBnB Lux) αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα σε πιλοτικό στάδιο και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θα βγει αργότερα σε ευρεία κλίμακα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι για τη νέα υπηρεσία, τα καταλύματα θα πρέπει να πληρούν υψηλά στάνταρ στις παροχές τους, που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κοινού που απευθύνονται. Μάλιστα, όπως σημειώνεται, πριν μερικούς μήνες η AirBnB προχώρησε στην εξαγορά της καναδικής εταιρείας Luxury Retreats, η οποία διαχειρίζεται περισσότερα από 4.000 πολυτελή σπίτια και βίλες (ανάμεσά τους και 139 κατοικίες που βρίσκονται στην Ελλάδα, όπως διαπιστώσαμε), τα οποία ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί στην πλατφόρμα της AirBnB. Ενδεχομένως λοιπόν η αρχή της νέας υπηρεσίας να γίνει με τα συγκεκριμένα καταλύματα.

Η κίνηση αυτή της AirBnB εφόσον υλοποιηθεί έρχεται να εμπλουτίσει περαιτέρω τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια των υπηρεσιών AirBnB Select, που προσφέρει υπηρεσίες αντίστοιχες των ξενοδοχείων (ως προς την εξυπηρέτηση του πελάτη) αλλά και της δυνατότητας επιλογής δραστηριοτήτων (γευσιγνωσίας, οδήγησης κλασικού αυτοκινήτων κ.α.) που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με ένα ταξίδι.

Όπως είναι προφανές, απευθυνόμενη σε ένα κοινό που μπορεί να ξοδέψει περισσότερα, η υπηρεσία AirBnB Lux θα προσφέρει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους στην εταιρεία.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΔΙΑΚΟΠΕΣ,AIRBNB,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home