Αύξηση 17% στις online αγορές εισιτηρίων το φετινό καλοκαίρι

Deasy @ 15.06.2017
Αύξηση 17% στις online αγορές εισιτηρίων το φετινό καλοκαίρι

Τη διαρκή αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς τις online πλατφόρμες για να αγοράσουν τα εισιτήρια των διακοπών τους αναδεικνύουν τα στοιχεία της travelplanet24, τα οποία δείχνουν ότι το φετινό καλοκαίρι 17% περισσότεροι ταξιδιώτες προχώρησαν σ’ αυτήν την επιλογή.

Η αύξηση αυτή συνδυάζεται και με αντίστοιχη αύξηση κρατήσεων μέσω κινητών συσκευών, tablets ή smartphones, η οποία φθάνει στα επίπεδα του 36% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Σε ότι αφορά άλλες καταναλωτικές συνήθειες τα στοιχεία της travelplanet δείχνουν ότι η πλειοψηφία των κρατήσεων προέρχεται από το γυναικείο κοινό (56%), ενώ το 40% το 40% των πελατών επιλέγουν την παραλαβή από το λιμάνι.

Ως δημοφιλέστεροι προορισμοί για το φετινό καλοκαίρι, αναδείχθηκαν τα νησιά των Κυκλάδων με πρώτη σε κρατήσεις την Μύκονο και ακολουθούν η Πάρος, η Τήνος, η Κέα και η Νάξος, ενώ ως οι 5 πιο αγαπημένες ακτοπλοϊκές εταιρείες, για το 2017, αναδεικνύονται  η Hellenic Seaways, η Blue Star Ferries, η Sea Jets, η Fast Ferries και η Golden Fast Ferries.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home