Με δικά της chip γραφικών προχωράει η Apple

Deasy @ 03.04.2017
Με δικά της chip γραφικών προχωράει η Apple

H ανακοίνωση δεν ήρθε από την Apple αλλά από τον προμηθευτή της, την αγγλική Imagination Technologies, η οποία στην ενημέρωσή της προς τους επενδυτές γνωστοποίησε ότι ο αμερικάνικος κολοσσός την ενημέρωση ότι σε ένα χρονικό ορίζοντα 15 μηνών θα σταματήσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η Imagination Technologies είναι ο προμηθευτής της Apple στα chip γραφικών για iPhone, iPad και το Apple Watch, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό, το χτύπημα από τη λύση της συνεργασίας είναι πολύ βαρύ για την αγγλική εταιρεία. Είναι ενδεικτικό, ότι κατά την συνεδρίαση του χρηματιστηρίου η τιμή της μετοχής της υποχώρησε κατά περισσότερο από 70%.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά ότι η Apple θα προχωρήσει με δική της λύση στο μέλλον, όμως ίσως το διαζύγιο να μην είναι "βελούδινο", καθώς η Imagination Technologies έχει ζητήσει αποδείξεις ότι η λύση της Apple δεν καταπατά πατέντες της, τις οποίες μέχρι τώρα, όπως ισχυρίζεται, δεν έχει προσκομίσει.  Ενδεχομένως, οι ισχυρισμοί της Imagination Technologies να οφείλονται και στην διαρκή αφαίμαξη του εργατικού της δυναμικού από την Apple.

CHIP,IPHONE,IPAD,APPLE WATCH,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home