Συνεργασία Audi με Samsung

Deasy @ 19.01.2017
Συνεργασία Audi με Samsung

Στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας προχώρησαν οι Samsung με την Audi, μέσω της οποίας η πρώτη θα παρέχει τους επεξεργαστές Exynos, που αποτελούν τη λύση “System-on-Chip (SoC)” της κορεάτικης εταιρείας, για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εντός των αυτοκινήτων (In Vehicle Infotainment - IVI) της Audi.

Από το 2010, οι επεξεργαστές Exynos της Samsung εξοπλίζουν έξυπνες συσκευές υψηλής απόδοσης, όπως smartphones, laptops και συστήματα πλοήγησης, παρέχοντας εξαιρετική εμπειρία στους καταναλωτές. Με πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και υποστήριξη multi-display, οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές, που αποτελούν προϊόν ναυαρχίδα της Samsung, μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα έως και σε τέσσερις διαφορετικούς τομείς και οθόνες που βρίσκονται μέσα στο όχημα. Η εντυπωσιακή απόδοση της επεξεργασίας δεδομένων και γραφικών παρέχει υψηλής ποιότητας εμπειρία χρήσης στις οθόνες, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αλληλεπίδραση για τον χρήστη.

Η συνεργασία των δύο πλευρών είναι μέρος του προγράμματος “Audi Progressive SemiConductor Program (PSCP)”, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2010 με στόχο τη γρήγορη ενσωμάτωση σύγχρονων τεχνολογιών, που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές αξιοπιστίας, απόδοσης και ποιότητας των αυτοκινήτων.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,SAMSUNG,AUDI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home