Νέα γενιά ThinkPad X1 από τη Lenovo

Deasy @ 05.01.2017
Νέα γενιά ThinkPad X1 από τη Lenovo

Τη νέα γενιά προϊόντων της οικογένειας ThinkPad X1 παρουσίασε η Lenovo στο Λας Βέγκας στο πλαίσιο της CES. Η γκάμα για το 2017 περιλαμβάνει το ThinkPad X1 Carbon, διαθέσιμο στο κλασσικό μαύρο αλλά και σε νέο ασημί χρώμα. Ζυγίζει μόλις 1,13 κιλά, διαθέτει IPS οθόνη 14 ιντσών και κομψό σχεδιασμό σε μέγεθος form factor 13 ιντσών.

Το X1 Carbon διαθέτει μπαταρία με διάρκεια έως και 15 ώρες για χρήση χωρίς φόρτιση, ενώ έχει επανασχεδιαστεί και έχει πλέον 3 Thunderbolt θύρες, γρήγορη συνδεσιμότητα LTE-A Wireless WAN και WIFI Certified WiGig, επιλογές που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας για την καλύτερη αντιμετώπιση των ηλεκτρονικών απειλών. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος με το τσιπ βιομετρικής επεξεργασίας, βοηθούν στην ασφάλεια και την απλοποίηση της εμπειρίας σύνδεσης με Windows Hello, διαθέτοντας υπέρυθρη κάμερα με νέο σύστημα αναγνώρισης χαρακτηριστικών προσώπου.

Αναμεωμένο είναι και το ThinkPad X1 Yoga, επίσης στις 14 ίντσες, που χάρη στην ευελιξία και τον υβριδικό του χαρακτήρα του προσαρμόζεται στις ανάγκες των χρηστών, ενώ διαθέτει ανασχεδιασμένο επαναφορτιζόμενο pen και βελτιωμένο ‘’rise and fall” πληκτρολόγιο για καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Παράλληλα, το ThinkPad X1 Tablet συνεχίζει με τη σειρά του να εντυπωσιάζει με το ελαφρύ του βάρος και τον modular σχεδιασμό του. Η συσκευή διαθέτει μοναδικές λειτουργικές μονάδες που παρέχουν επιπλέον θύρες και μέχρι 5 ώρες επιπρόσθετη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, καθώς και την επιλογή για χρήση ενσωματωμένου projector, κάνοντας ευκολότερη τη μετάβαση από τη δημιουργία στην παρουσίαση.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home