4Κ soundbars από την LG

Deasy @ 04.01.2017
4Κ soundbars από την LG
Η ηχόμπαρα LG SJ9

Με το δίκιο σου θα αναρωτηθείς τι σχέση έχει ο όρος 4Κ, που τον συναντούσαμε μέχρι τώρα σε οθόνες και τηλεοράσεις με τον ήχο; Η LG πήρε την πρωτοβουλία να υιοθετήσει τον ίδιο όρο στα νέα soundbars, SJ9 που παρουσιάζει στο Λας Βέγκας. O ήχος 4Κ προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό 24bit x 96kHz x2ch που μας δίνει ένα ρυθμό δεδομένων μεγαλύτερo των 4.000kbps  (4.608 για την ακρίβεια). Αντί λοιπόν η LG να χρησιμοποιήσει αυτό το «αντι-εμπορικό» νούμερο στο κουτί της ηχόμπαρας, προτίμησε τον πιο εμπορικό όρο 4Κ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το soundbar SJ9 προσφέρει ισχυρό και καθαρό ήχο, χάρη στα πολλαπλά ηχεία που διαθέτει, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία Dolby Atmos για να δημιουργήσει μια πιο ρεαλιστική εμπειρία στο χώρο.

Ταυτόχρονα με την SJ9, η κορεάτικη εταιρεία παρουσίασε και την ηχόμπαρα SJ8, μια κομψή επιλογή που προσφέρει ισχυρή απόδοση. Επιπλέον, με το TV Perfect Fit Kit, οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν το SJ8 με συγκεκριμένες τηλεοράσεις της LG αντικαθιστώντας την αρχική βάση με το SJ8 soundbar.

Το SJ8 είναι εξοπλισμένο με πολλά από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του SJ9, συμπεριλαμβανομένων των 4K Sound, Pass-Through και τη δυνατότητα να μεταδίδει ζωντανά το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας Chromecast built-in.

SOUNDBAR,ΗΧΕΙΑ,CES 2017,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home