Διαθέσιμα τα AirPods

Deasy @ 13.12.2016
Διαθέσιμα τα AirPods

Μόλις χθες αναρωτιόμασταν τι έχει συμβεί με τα νέα ακουστικά που ανακοίνωσε η Apple στο λανσάρισμα του iPhone και σήμερα τελικά η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η διάθεσή τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα AirPods έχουν ανέβει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας και μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως ανέφερε  η ίδια ανακοίνωση θα ξεκινήσουν οι παραλαβές και στα φυσικά καταστήματα, τα δικά της αλλά και των συνεργατών της. Όμως, όπως τουλάχιστον αναδεικνύεται από τις πρώτες παραγγελίες, η παραλαβή των ακουστικών θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και η πρώτη παρτίδα θα είναι περιορισμένη. Το κόστος των AirPods φθάνει τα 159 δολάρια.

Με την εξέλιξη αυτή η Apple προλαβαίνει έστω και οριακά την εορταστική περίοδο των αγορών. Ωστόσο, η δίμηνη καθυστέρηση στη διαθεσιμότητα των AirPods (Οκτώβριο είχε αναφέρει αρχικά η εταιρεία ότι θα κυκλοφορούσαν) παραμένει ένα φάουλ στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει η αμερικάνικη εταιρεία  τα προηγούμενα χρόνια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ανακοίνωση της Apple δεν γίνεται κάποια αναφορά στους λόγους που οδήγησαν σ’ αυτήν την καθυστέρηση.

AIRPODS,ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home