Στην Ελλάδα το PlayStation VR

Deasy @ 14.10.2016
Στην Ελλάδα το PlayStation VR

Στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας μπορούν να μπουν από χθες οι φίλοι του PlayStation στην Ελλάδα καθώς η Sony ξεκίνησε τη διάθεση του συστήματος virtual reality και στη χώρα μας.

Το PlayStation VR οδηγεί το gaming στο επόμενο επίπεδο διαδραστικής εμπειρίας μεταφέροντας τους παίκτες μέσα στους εικονικούς κόσμους των παιχνιδιών και στο λανσάρισμά του συνοδεύεται από μία συλλογή 30 τίτλων, μερικοί από τους οποίους διατίθενται κατά αποκλειστικά για τη συσκευή της Sony. Μάλιστα, μέχρι το τέλος του 2016, η συλλογή αναμένεται να φθάσει τα 50 παιχνίδια, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους gamers.

Το νέο σύστημα δημιουργεί νέα standard στον τομέα της αλληλεπίδρασης του χρήστη με τον κόσμο των παιχνιδιών και ανάμεσα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουν:  η καταγραφή κίνησης του κεφαλιού 360 μοιρών, το ευρύ οπτικό πεδίο, οι υψηλοί ρυθμοί ανανέωσης και η τεχνολογία 3D ήχου που ανέπτυξε η ίδια η SIE. Σε συνεργασία με τα γνωστά περιφερειακά, όπως το χειριστήριο PlayStation Move ή το ασύρματο χειριστήριο Dualshock 4 αλλά και το επερχόμενο PS VR Aim Controller, οι παίκτες μπορούν να εξερευνούν εικονικά περιβάλλοντα, όπως είχαμε και εμείς την ευκαιρία να διαπιστώσουμε στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφώσει η Sony στο Golden Hall στο Μαρούσι.

Ένας χώρος που έχει δημιουργήσει το ελληνικό γραφείο της ιαπωνικής εταιρείας για να μυήσει το κοινό στις εμπειρίες του PlayStation VR και ο οποίος θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Το PS VR στο Golden Hall μπορούν να το δοκιμάσουν άτομα άνω των 12 ετών, είτε πραγματοποιώντας μια εύκολη εγγραφή μέσα στην σχετική πλατφόρμα, κλείνοντας συγκεκριμένη ώρα δοκιμής, είτε μπορούν να επισκεφθούν απευθείας στο χώρο του PlayStation Area τις μέρες και ώρες που θα βρουν αναλυτικά επίσης εδώ.

Το PlayStation VR είναι συμβατό με το PlayStation 4 και διατίθεται στην τιμή των 409 ευρώ.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home