Εντυπωσιακή αρχή για την Eurosender στην ελληνική αγορά

Deasy @ 13.07.2016
Εντυπωσιακή αρχή για την Eurosender στην ελληνική αγορά

Αύξηση 68% παρουσιάζει τον τελευταίο μήνα ο αριθμός των ελληνικών εταιρειών, οι οποίες έχουν εγγραφεί στο site της Eurosender και χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της για τις καθημερινές ανάγκες αποστολών.

Η ανακοίνωση προέρχεται από την ίδια την εταιρεία, η πλατφόρμα της οποίας προσφέρει οικονομικές υπηρεσίες door-to-door αποστολών τόσο για ιδιώτες όσο και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και e-shops, σε 26 χώρες της Ευρώπης. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ένα μήνα μετά το επίσημο λανσάρισμά της στην ελληνική αγορά, ιδιαίτερα ενθαρρυντικούς ρυθμούς παρουσιάζουν και οι αποστολές προς την Ελλάδα από άλλες χώρες, με το 65% των συνολικών αποστολών να έχουν γίνει από ιδιώτες, κάτι το οποίο θεωρείται ως εποχικό λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και του γεγονότος ότι η Ελλάδα είναι ταξιδιωτικό προορισμός για πολλούς ευρωπαίους το καλοκαίρι. Ειδικότερα, ο μεγαλύτερος όγκος αποστολών προς την Ελλάδα ήταν από Ρουμανία, Ολλανδία και Γαλλία. Τα παραπάνω αναδεικνύουν και μια νέα τάση στις ταξιδιωτικές συνήθειες. Οι ταξιδιώτες εκμεταλλεύονται τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια χωρίς αποσκευές και στέλνουν τις βαλίτσες τους με courier στο σημείο διακοπών,  γλιτώνοντας χρήμα και κόπο. Το ίδιο ισχύει και για την αποστολή souvenir πίσω στο σπίτι.

Η κίνηση αυτή φανερώνει και μια νέα τάση των ταξιδιωτών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τα φθηνά εισιτήρια χωρίς αποσκευές των αεροπορικών εταιρειών, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν door to door υπηρεσίες για να στέλνουν τις βαλίτσες τους στο σημείο διακοπών.

H Eurosender ανακοίνωσε επίσης ότι πέρα από την αξιοποίηση της τρέχουσας αυξανόμενης ζήτησης για αποστολή πακέτων, πρόκειται να επεκτείνει το φθινόπωρο τις υπηρεσίες της με μία αποκλειστική υπηρεσία για την Ευρωπαϊκή αγορά, η οποία αφορά τον αυτόματο υπολογισμό κόστους για την αποστολή παλετών. Έτσι, οι πελάτες της θα έχουν τη δυνατότητα να δουν άμεσα και το κόστος για μεταφορά φορτίου, χωρίς να είναι απαραίτητη η εμπλοκή κάποιου εκπροσώπου εταιρείας.

EUROSENDER,ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home