Καρτοκινητή από τη Cyta

Deasy @ 15.06.2016
Καρτοκινητή από τη Cyta

Την επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα αλλά και τις επιλογές σύνδεσης στο δίκτυο της επεκτείνει η Cyta, η οποία μπαίνει σήμερα και στην αγορά της καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Η Cyta καρτοκινητή έρχεται δύο χρόνια μετά την είσοδο της εταιρείας στην κινητή τηλεφωνία και παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης κάρτας Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας με το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ από τα σημεία διάθεσης σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, ακολουθώντας τη φιλοσοφία των προσωποποιημένων προϊόντων με βάση την οποία ο Πελάτης προσαρμόζει το προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες της επικοινωνίας του, η Cyta Καρτοκινητή προσφέρει πλήθος πακέτων, Ομιλίας, SMS και Data, που ξεκινούν από 3 ευρώ. Ακολουθώντας και εδώ (όπως και στο συμβόλαιο) το δόγμα

«όσο συνδυάζουν, τόσο κερδίζουν», οι πελάτες της καρτοκινητής μπορούν να απολαύσουν επιπλέον οφέλη που προκύπτουν από το συνδυασμό με τη Cyta Σταθερή, όπως απεριόριστη επικοινωνία από το Cyta Σταθερό προς το Cyta Καρτοκινητό και δυνατότητα ανανέωσης με χρέωση του λογαριασμού Σταθερής. Στην τελευταία περίπτωση, η ενεργοποίηση πακέτων, ανανέωση Χρόνου Ομιλίας και ενημέρωση υπολοίπου γίνεται με ένα τηλεφώνημα στο 1277. Επίσης, όλες οι παραπάνω λειτουργίες μπορούν να υλοποιηθούν και μέσω του my Cyta Mobile App.

ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ,CYTA ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ,CYTA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home