Το Start Path της MasterCard προσκαλεί startups από ολόκληρη την Ευρώπη

Deasy @ 09.03.2016
Το Start Path της MasterCard  προσκαλεί startups από ολόκληρη την Ευρώπη

Από το 2014, το πρόγραμμα Start Path έχει προσφέρει σε περισσότερες από 60 νέες επιχειρήσεις μία σειρά εργαλείων για επιχειρησιακή υποστήριξη, καθοδήγηση και επενδύσεις κεφαλαίων, για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς λύσεων για τους καταναλωτές. H πρωτοβουλία της MasterCard συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά και συγκεκριμένα αυτήν την περίοδο τρέχει σε συνεργασία με startups, συμπεριλαμβανομένων των Rainbird, dopay, Invoice Sharing και Universal Basket.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, η εταιρία Rainbird (με έδρα στο Norwich) εφαρμόζει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να αναπτύξει ένα συμβουλευτικό εργαλείο πωλήσεων για την MasterCard. Η Rainbird επιλέχθηκε πέρυσι για να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του Start Path της MasterCard, το Νοέμβριο του 2015. Με τη συμμετοχή αυτή, η startup απέκτησε μία νέα επιχειρηματική ευκαιρία, μέσα στο τμήμα της MasterCard που διαχειρίζεται τις πωλήσεις, με πρόσβαση στους εμπορικούς της εταίρους της τελευταίας, καθώς και καθοδήγηση από εκπρόσωπο της ομάδας ειδικών της MasterCard.

Η ομάδα του Start Path έχει, επίσης, ξεκινήσει να συνεργάζεται με την dopay, μία startup που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και δίνει την ευκαιρία στους εργοδότες να καταβάλουν τους μισθούς των εργαζομένων τους ηλεκτρονικά, χωρίς τραπεζικούς λογαριασμούς. Μία ακόμα συνεργασία στο πλαίσιο του προγράμματος είναι αυτή με την επίσης βρετανική Universal Basket, μία εταιρία που προσφέρει ένα παγκόσμιο καλάθι αγορών, επιτρέποντας στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους από διαφορετικούς εμπόρους και e-shops, αλλά να πληρώνουν μέσω ενός και μόνο checkout. Τέλος, η startup Invoice Sharing, με βάση την Ολλανδία, είναι μία πλατφόρμα ελεύθερης διανομής ηλεκτρονικού τιμολογίου. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, οι dopay, Universal Basket και Invoice Sharing αποκτούν πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εμπειρογνωμόνων της MasterCard, συνδέονται με τους εμπορικούς συνεργάτες της και έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ενσωματώνοντας προϊόντα και εργαλεία της MasterCard στη δική τους δραστηριότητα.

Κάθε τρίμηνο, το Start Path της MasterCard επιλέγει νέες startup επιχειρήσεις για να ξεκινήσει ένα εντατικό εξάμηνο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις για τον επόμενο κύκλο δραστηριότητας. Η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχές στο νέο κύκλο του προγράμματος είναι ανοιχτή μέχρι τις 21 Μαρτίου 2016, μέσω της πλατφόρμας www.startpathglobal.youcanbook.me.


Πώς να εγγραφείτε στο Start Path Global:

1. Υποβάλλετε την αίτησή σας στο www.f6s.com/mastercardstartpathglobal2016 μέχρι τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στις 5 μ.μ.

2. Στη συνέχεια, λαμβάνετε email επιβεβαίωσης της αίτησής σας από την ομάδα του Start Path

    -  Για κάποιες περιπτώσεις, η ομάδα του Start Path θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας για να συζητήσετε διεξοδικότερα την αίτηση.

3. Η ομάδα του Start Path θα προσκαλέσει 20 εταιρείες σε ένα Pitch Day στο Τορόντο, στις 11 & 12 Μαΐου 2016

    -  Το Pitch Day είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες,  όχι μόνο για να ρίξετε την επιλογή μέσα στο πρόγραμμα, αλλά και για να συναντήσετε τους στελέχη μεγάλων εταιρειών που συνεργάζονται με το πρόγραμμα

4. 8 εταιρείες θα λάβουν τη σχετική προσφορά για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα

5. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με μία εβδομάδα έναρξης τον Ιούνιο του 2016 (η τοποθεσία θα καθοριστεί σε επόμενο στάδιο της διαδικασίας).


STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,MASTERCARD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home