Κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB από την Samsung

Deasy @ 23.12.2015
Κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB από την Samsung

Tη νέα κάρτα μνήμης της, microSD PRO Plus 128GB, ανακοίνωσε η Samsung, η οποία συνδυάζει την υψηλότερη ταχύτητα και την μεγαλύτερη χωρητικότητα, που είναι διαθέσιμη έως σήμερα.

Η κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη σειρά Samsung PRO Plus, η οποία κυκλοφόρησε αρχικά με χωρητικότητες 32GB και 64GB το Μάιο 2015. Η microSD 128GB διαθέτει την υψηλότερη ποιότητα μνήμης τύπου MLC NAND flash και υπάγεται στην κατηγορία επιπέδου απόδοσης UHS-I Speed Class 3 (U3) και Speed Class 10, προσφέροντας τις πιο υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 95MB/s και 90MB/s, αντίστοιχα.

Η νέα κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB είναι ιδανική για χρήση σε high-end smartphones και tablets, καθώς πληροί τις απαιτήσεις ασφάλειας, χωρητικότητας, απόδοσης καθώς και τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις, που συνδέονται με τα νέα καταναλωτικά προϊόντα ήχου και video και ειδικά όσον αφορά σε κάμερες δράσης και drones. Ο εξοπλισμός της νέας κάρτας μνήμης προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης, αποθήκευσης και μεταφοράς επαγγελματικών φωτογραφιών, καθώς και εγγραφή και αναπαραγωγή 4Κ UHD video. Μπορεί να εγγράψει έως και 3 ώρες και 50 λεπτά 4K UHD video ή 16 ώρες και 20 λεπτά Full HD video σε κάμερες δράσης χωρίς την ανάγκη για αλλαγή ή αντικατάσταση της κάρτας μνήμης. Επιπλέον η κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10.940 φωτογραφίες ή 30.670 MP3 τραγούδια βάσει των εκτιμώμενων ρυθμίσεων και παραμετροποιήσεων.

Η νέα κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB της Samsung θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 50 χώρες συμπεριλαμβανομένων της Κίνας, της Ευρώπης, της Κορέας, των ΗΠΑ.

ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ,MICROSD,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home