Κάτι πενταροδεκάρες, λίγες ελιές...

... Και ένα "μπονσουάρ μεσιέ λε πρεσιντάντ"

Deasy @ 23.10.2015
Κάτι πενταροδεκάρες, λίγες ελιές...

Κανονικά θα τη βγάζαμε με κάτι πενταροδεκάρες, μερικές ελιές και μια ντομάτα στα τέσσερα (κομμάτια), αλλά ένεκα οι υψηλές επισκέψεις μας αποπροσανατόλισαν.

Ήρθε, που λες, ο Φρανσουά Ολάντ και το χαρήκαμε λίγο στα κοινωνικά δίκτυα, διότι στους δρόμους και σε συνδυασμό με τις βροχές δεν μπορείς να πεις πως είχαμε ευχάριστες εμπειρίες. Σύμφωνα με το Monitor, λοιπόν, ο Γάλλος πρόεδρος έτυχε θερμής υποδοχής από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων με 14.000 αναφορές σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ άγημα επίλεκτων χρηστών του Facebook και του Twitter απέδωσε τιμές (όπα, συγγνώμη, λάθος).

Αυτά όμως έγιναν στο τέλος της εβδομάδας, διότι στο μεταξύ είχαμε να ασχοληθούμε με τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη και τις πενταροδεκάρες, όπως τις περιέγραψε, του ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία, τα φροντιστήρια και τα ΙΕΚ. Για τον υπουργό βρίσκουμε κοντά στις 15.000 αναφορές, "απλωμένες" όμως σε όλη την εβδομάδα. Οσο για τις πενταροδεκάρες του, μια χαρά τα πήγαν από πλευρά σαματά, κοντά στις 8.000 αναφορές έπιασαν σε λιγότερο από 48 ώρες.

Τέλος, έχουμε άσχημα νέα για τον τραγουδιστή Χρήστο Θηβαίο που προσπάθησε -ματαίως- να κερδίσει άλλο ένα 15λεπτο διαδικτυακής δημοσιότητας. Ούτε καν 5.000 αναφορές δεν έπιασαν οι δηλώσεις του για τη διατροφή οικογενειών με παξιμάδια και ελιές. Μήπως να έγραφε κανένα τραγούδι;

SOCIAL MEDIA,MONITOR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home