Σε δυο εβδομάδες η 5η Web World Expo

Στις 24-25 Οκτωβρίου 2015 στο Ζάππειο Μέγαρο

Deasy @ 09.10.2015
Σε δυο εβδομάδες η 5η Web World Expo

Σε δυο εβδομάδες, το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η έκθεση τεχνολογίας Web World Expo 2015.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο του Internet, των social media και των φορητών συσκευών, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα σημαντικών φορέων, οι οποίοι θα συμβάλουν στην επικοινωνία της διοργάνωσης και θα παρουσιάσουν τις ενέργειες τους για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης αγοράς τεχνολογίας στη χώρα. Συγκεκριμένα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων κ.ά.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο που συμπληρώνει την έκθεση και φέτος, εστιάζοντας στην παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται επαγγελματική κάρτα, καθώς απευθύνεται σε επαγγελματίες, ενώ η παρακολούθηση του συνεδρίου κοστίζει 20 ευρώ ανά άτομο

WEB WORLD EXPO,ΕΚΘΕΣΗ,ΣΥΝΕΔΡΙΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home