Επίσημα το iPhone SE

Το iPhone του λαού

Deasy @ 21.03.2016
Επίσημα το iPhone SE

Παρουσιάστηκε επίσημα και κυκλοφορεί άμεσα το νέο iPhone SE, η (πιο) προσιτή πρόταση της αμερικάνικης εταιρείας, η οποία έρχεται για να ενισχύσει τις πωλήσεις των ακριβών μοντέλων, οι οποίες δεν κινούνται με τους ίδιους ρυθμούς του παρελθόντος.

Το iPhone SE διαθέτει το ίδιο σασί με το 5S, ωστόσο έχει αναβαθμιστεί ως προς τον εξοπλισμό του, καθώς φοράει τον ίδιο επεξεργαστή (Α9) με το iPhone 6S, ενώ η ανάλυση της κάμερας ανεβαίνει στα 12 megapixels. Από την κάμερα δεν λείπει και το χαρακτηριστικό Live Photos, που δίνει κίνηση στις στατικές λήψεις. Από την άλλη πλευρά, απουσιάζει το 3D touch, το οποίο παραμένει αποκλειστικό προνόμιο των ακριβότερων μοντέλων.

Το iPhone SE θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου, όμως από μεθαύριο, 24 Μαρτίου, θα παρέχεται η δυνατότητα προπαραγγελίας. Η τιμή του ξεκινάει από τα 399 δολάρια. Σε ότι αφορά την Ελλάδα οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία της συσκευής στις 8 Απριλίου αλλά όπως και στο παρελθόν αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο. Σε κάθε περίπτωση θα το δούμε πριν το Πάσχα. Σε σχέση με την τιμή του αυτή μάλλον θα κυμαίνεται κοντά στα 430 ευρώ, ενώ η νέα τιμή για το iPhone 5S θα διαμορφωθεί 100 ευρώ χαμηλότερα.

SMARTPHONES,IPHONE SE,IPHONE,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home