Kazam Thunder 345L review

4G με 99 ευρώ!

Είναι η πρώτη συσκευή της Kazam που διατίθεται στη χώρα μας και κυρίως το πιο προσιτό smartphone της αγοράς που υποστηρίζει 4G δίκτυα. To Kazam Thunder 345L είναι μια ακόμα χειροπιαστή απόδειξη της ταχύτητας με την οποία κινούνται οι εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και πόσο γρήγορα ενσωματώνονται νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά σε συσκευές προσιτές για το ευρύ κοινό.

Πριν προχωρήσουμε στην παρουσίαση του νέου μοντέλου, καλό είναι να κάνουμε μια μικρή εισαγωγή για την Kazam για εκείνους που δεν γνωρίζουν τη νεοεισερχόμενη –στην ελληνική αγορά- εταιρεία. Ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από δύο χρόνια με έδρα την Αγγλία, από δύο πρώην στελέχη της HTC, ενώ δραστηριοποιείται σε περίπου 15 χώρες μέχρι στιγμής. Η γκάμα των μοντέλων της περιλαμβάνει δεκάδες συσκευές, τόσο απλά κινητά όσο και smartphones, κυρίως με λειτουργικό Android και με κύριο πλεονέκτημα την αρκετά προσιτή τιμή τους. Ωστόσο, σύντομα η εταιρεία αναμένεται να κάνει το βήμα και στο χώρο των tablets, επιλέγοντας πιθανότατα το δρόμο του λειτουργικού της Microsoft.

Με τη γλώσσα των αριθμών

Το Thunder 345L διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,3GHz, κύρια κάμερα ανάλυσης 5 megapixels, υποδοχή για κάρτα μνήμης και υποστηρίζει δίκτυα 4G. Με βάση τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έρχεται ως έκπληξη η τελική τιμή των 99 ευρώ με την οποία μπορείτε να βρείτε το νέο smartphone αποκλειστικά στα καταστήματα του δικτύου της Cosmote. Σαν κερασάκι στην… τούρτα του Thunder 345L έρχεται και η εγγύηση ενός χρόνου για δωρεάν αντικατάσταση οθόνης. Όσοι έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη κατάσταση να χτυπήσουν την οθόνη της συσκευής τους γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κόστος αντικατάστασης που έχουν πληρώσει είναι τουλάχιστον 50 ευρώ (και πιο πάνω, ανάλογα με τη συσκευή τους) οπότε η εγγύηση που προσφέρει το Thunder 345L ένα πολύ σημαντικό ατού του τηλεφώνου.

Το Kazam Thunder 345L στην πράξη

Κρατώντας το smartphone στα χέρια σου η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση που σου αφήνει είναι ότι πρόκειται για μια ακριβότερη συσκευή, με τα υλικά κατασκευής που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι αρκετά καλύτερα από αυτά που θα περίμενες. Αντίστοιχα, η κύλιση στο μενού είναι εξίσου ομαλή και γρήγορη, πιθανότατα ως αποτέλεσμα τόσο του ισχυρού (για την κατηγορία) επεξεργαστή αλλά και της αποφυγής από πλευράς της εταιρείας να γεμίσει το smartphone της με δικό της software. Έχουν προστεθεί μόλις 2-3 εφαρμογές με αποτέλεσμα η συσκευή να μην καταναλώνει πόρους από την ισχύ της, εξασφαλίζοντας έτσι μια καλού επιπέδου εμπειρία στο χρήστη.  

Μα καλά θα αναρωτηθείς τώρα «δεν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στη συσκευή»; Σαφώς και περιορισμοί υπάρχουν αλλά πρώτα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τα χρήματα που χρειάζεται να ξοδέψουμε και τον ανταγωνισμό πλάι στον οποίο τοποθετείται το Thunder 345L. Αυτές είναι οι δύο βασικές γωνίες από τις οποίες θα πρέπει κάποιος να ασκίσει κριτική (καλή ή κακή) στη συσκευή που έχει στα χέρια του. Αντιρρήσεις και ενστάσεις θα μπορούσαν να υπάρχουν π.χ. για την ανάλυση της οθόνης ή για την ποιότητα της κάμερας αλλά όταν βάζεις τους δύο παραπάνω παράγοντες στη μέση (τιμή και ανταγωνισμός) το Thunder 345L βγαίνει πάλι συν στον απολογισμό.

Το Thunder 345L είναι το πιο φθηνό 4G smartphone της αγοράς. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η συσκευή διατίθεται αποκλειστικά από την Cosmote, που έτσι κι αλλιώς έχει το πιο ανεπτυγμένο δίκτυο στη χώρα μας, σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ γρήγορη πλοήγηση στο Internet και τα emails εν κινήσει, με πολύ λίγα χρήματα. Για κάποιον που δίνει ιδιαίτερη σημασία σ’ αυτά τα δύο σημεία και δεν θέλει να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό αυτό ένα ισχυρό κίνητρο για την απόκτησή του.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, τιμή, 4G, εγγύηση οθόνης, καλά χαρακτηριστικά και υλικά κατασκευής, το Thunder 345L είναι χωρίς αμφιβολία μια εξαιρετική επιλογή στη συγκεκριμένη κατηγορία.

KAZAM THUNDER 345L,SMARTPHONES,4G,KAZAM,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home