Πέντε φωτογραφίες γάμου προς αποφυγή

Sofia Gkiousou @ 31.05.2012
Πέντε φωτογραφίες γάμου προς αποφυγή

Δεν ξέρω τί σας έχει πιάσει και όλοι παντρεύεστε. Κι όχι μόνο παντρεύεστε αλλά βλέπουμε και εκατοντάδες φωτογραφίες - όλες ίδιες - από τους γάμους σας στο facebook. Σήμερα λοιπόν, η στήλη έχει συμβουλές. Ποιες στημένες φωτογραφίες θα πρέπει να αποφύγετε γιατί τις έχουμε δει.

Πρόκειται όπως καταλαβαίνεις αγαπητέ αναγνώστη για επιστημονικά εμπεριστατωμένη άποψη (#not που λέμε και στο twitter). Έχω δει εγώ φωτογραφία γάμου στο facebook που πάει σύννεφο. Κάτι η άνοιξη, κάτι η ηλικία μου και άρα η ηλικία των φίλων, κάτι η γνωστή μου περιέργεια, έχω δει εγώ κλασσικές φωτογραφίες γάμου που φτάνουν για τρεις ζωές.

Γιατί δεν μοιράζεστε και καμιά δεκαριά. Φουλ στη μάπα εκατοντάδες φωτογραφίες από τα αρραβωνιάσματα, το κρεββάτι, τον στολισμό, το αυτοκίνητο, την εκκλησία, τις παραλίες και το γλέντι. Μετά από όλες αυτές λοιπόν θέλω να σας βοηθήσω να διακριθείτε στον ηλεκτρονικό κόσμο. Ιδού πέντε φωτογραφίες γάμου προς αποφυγή. Ή βρείτε καλύτερο φωτογράφο ή αρχίστε να κάνετε γκριμάτσες ή μην ανεβάσετε τις παρακάτω πέντε στο facebook.  

05) Το πατούμενο της νύφης με τα ονόματα

Η σόλα του 50ποντου της νύφης με τα ονόματα των ανύπαντρων κολλητών. Γιατί ρε παιδάκι μου δεν τις βγάζεις δυο φωτογραφίες τη μέρα του γάμου σου που πήγαν και κομμωτήριο; Φτιάξε κι ένα γκρουπ. Πιο καλό αποτέλεσμα θα έχουμε.

04) Το παχουλό μωρό πάνω στο κρεββάτι

Ένα μωρό σκιαγμένο, πάνω σε κρεββάτι με άθικτα σεντόνια και διάφορα ευρά (και χρυσές λίρες). Προτείνω φωτογραφία με τα σεντόνια τσαλακωμένα αμέσως μετά το σεξ. Να ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχει πάθος.

03) Ο φτωχός και ζευγαρωμένος κάουμπόι

Η γνωστή φωτογραφία μέσα από το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου καθώς το ζεύγος απομακρύνεται στο ηλιοβασίλεμα προς το δρόμο τον στρωμένο με τριαντάφυλλα. Τόσο παλιό ενσταντανέ που μπορεί να είναι και κουλ αν γίνει πάνω σ’άλογο κι από τα χείλη σας κρέμεται στριφτό τσιγάρο.  

02) Το ζεϊμπέκικο του γαμπρού

Όπου ο γαμπρός απαθανατίζεται με τα χέρια ανοιχτά α λα “Ηλί ηλί λαμά σαβασχθανί” τη μέρα του γάμου του! Γιατί ρε παιδιά δε χορεύετε κάτι πιο χαρούμενο, χαρές έχετε! Ξέρω γω μια σάμπα, ένα φοξ τροτ, έστω ένα κότσαρι.

01) Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και ο νόμιμος σύζυγος μου

Όπου ο σύζυγος σηκώνει στα χέρια την ανέμελη (και ξυπόλητη) κυρία Κοκοβίκου κάπου σε κάποια παραλία. Με το χαμόγελο της επιτυχίας. Το φόρεμα μπορεί να έχει βραχεί και λίγο. Τα μαλλιά να ανεμίζουν. Έχω μετρήσει εξήντα τέτοιες φωτογραφίες. Αλλάξτε στυλ. Ας πούμε βάλτε μάσκα και βατραχοπέδιλα;

Λίγη περισσότερη φαντασία βρε παιδιά! Να εμπνεύονται και οι ανύπαντροι!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home