Ζωγράφισε κάτι!

Deasy @ 21.03.2012
Ζωγράφισε κάτι!

Η τελευταία τρέλα στον χώρο των παιχνιδιών με τον εξωστρεφή χαρακτήρα της κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι, πια, το φύτευμα λαχανικών σε κάτι σαν το Farmville αλλά η... ζωγραφική.

Για να είμαστε ακριβείς δεν πρόκειται για ζωγραφική, περισσότερο σε σκιτσογραφία παραπέμπει το Draw Something που "συνδέετα" με το Facebook και έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες την Zynga (τη δημιουργό του Farmville και το Word with Friends) να σκάει από τη ζήλεια της. 

Το παιχνίδι είναι απλό. Σκιτσάρεις κάτι στην οθόνη σου (η σχετική εφαρμογή λειτουργεί σε iOS και Android συσκευές) και κάποιος πρέπει να μαντέψει τι στο καλό έχεις φτιάξει με τις άκρες των δαχτύλων σου. Απλό μέχρι και παιδιάστικο μπορεί να το χαρακτηρίσεις.

Το πιστεύεις ή όχι το Draw Something είναι στην κορυφή των πωλήσεων και οι επίμονες πληροφορίες και φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα στις ΗΠΑ λένε πως η εταιρεία που δημιούργησε το παιχνίδι, η OMGPOP, είναι πιθανό να εξαγοραστεί από την Zynga έναντι 200 εκ. δολαρίων. Αν όλα αυτά σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, μπορείς είτε να αγοράσεις την πλήρη έκδοση του  Draw Something είτε να δοκιμάσεις την κουτσουρεμένη, δωρεάν έκδοση για να δεις περί τίνος πρόκειται.

GAMES,IOS,ANDROID,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home