11888: ένας αριθμός για όλες τις ανάγκες

Νέες υπηρεσίες και ψηφιακές δυνατότητες.

11888: ένας αριθμός για όλες τις ανάγκες

Μία ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης προσφέρει πλέον το 11888, αξιοποιώντας νέα ψηφιακά εργαλεία, ώστε από την αναζήτηση της πληροφορίας να παρέχει πλέον μία πλήρη υπηρεσία, με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση όλο το 24ώρο, είτε από το νέο site, είτε την εφαρμογή (Android και iOS) είτε το τηλεφωνικό κέντρο.

Το 11888 πλέον βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν τις κατάλληλες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες τους και να οργανώνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, κάνοντας την ζωή τους πιο απλή. Μέσα από το site, το app και το τηλεφωνικό κέντρο, οι καταναλωτές μπορούν να αναζητούν τις πληροφορίες που χρειάζονται για ιδιώτες, επιχειρήσεις, υπηρεσίες υγείας ή δημοσίου, να κλείνουν και να διαχειρίζονται τα ραντεβού τους με τους επαγγελματίες που χρειάζονται. Οι επαγγελματικές κατηγορίες που υπάρχουν διαθέσιμες, αφορούν το σπίτι, το αυτοκίνητο, το παιδί, την ομορφιά ,  λογιστικές ή νομικές υπηρεσίες και πολλές άλλες, σε οποιαδήποτε περιοχή.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν αιτήματα για να λαμβάνουν προσφορές, να συγκρίνουν τιμές, να επωφελούνται από εκπτώσεις, ακόμη και να ζητούν εξειδικευμένες υπηρεσίες εφόσον το επιθυμούν. 

 

Προηγμένα εργαλεία για την προβολή των επιχειρήσεων στo 11888 giaola

Παράλληλα, το 11888 αποτελεί ένα σύγχρονο κανάλι προβολής για τις ίδιες τις επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας περισσότερους από 1 εκατομμύριο χρήστες το μήνα. Στην υπηρεσία, έχουν ήδη ενταχθεί πάνω από 640 χιλιάδες επιχειρήσεις και πλήθος δημόσιων υπηρεσιών, ενώ οι συνεργασίες συνεχώς αυξάνονται.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται σε πραγματικό χρόνο τις υπηρεσίες τιμοκαταλόγου, τις προσφορές, το ημερολόγιο και τα ραντεβού τους, μέσα από το επαγγελματικό τους προφίλ, σε ένα εύχρηστο περιβάλλον. Επιπλέον, μέσα από το site ή επικοινωνώντας στο 210 6331188, οι επαγγελματίες μπορούν να λάβουν υποστήριξη από τους έμπειρους συμβούλους του 11888. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, για την παροχή των νέων ψηφιακών υπηρεσιών μέσα από το 11888, ο Όμιλος ΟΤΕ συνεργάστηκε με το ελληνικό start up giaola, το οποίο έχει μακροχρόνια εμπειρία στα marketplaces. Μάλιστα, σύντομα, στο 11888, θα προστεθούν επιπλέον υπηρεσίες αλλά και ακόμα μεγαλύτερος αριθμός συνεργαζομένων επιχειρήσεων.

11888,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,OTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home