Ταχεία ανάπτυξη για το eazybnb

Ταχεία ανάπτυξη για το eazybnb

Σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ελληνικά startups εξελίσσεται το eazybnb, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Φεβρουάριο και μέσα σε μερικούς μήνες έχει φθάσει να διαχειρίζεται περισσότερα από 100 ακίνητα στην περιοχή της Αττικής και όχι μόνο, τα οποία αξιοποιεί –για λογαριασμό των ιδιοκτητών τους- μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας του airbnb.

Πρακτικά, η eazybnb αναλαμβάνει να αξιολογήσει ένα διαμέρισμα, να προτείνει λύσεις και ακολούθως να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια ώστε το ακίνητο να γίνει ελκυστικό και λειτουργικό για κάθε υποψήφιο ενοικιαστή από όλες τις γωνιές του κόσμου. Στη συνέχεια, αναλαμβάνει τη διαχείριση του μέσω της πλατφόρμας της Airbnb, δηλαδή, φτιάχνει και διαχειρίζεται την καταχώρηση του, διαχειρίζεται τις κρατήσεις και κανονίζει την παραλαβή-παράδοση «μισθωμάτων», είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία και τα αιτήματα των ενοικιαστών 24/7, καθαρίζει το χώρο σου και αναλαμβάνει όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες. Και φυσικά πληρώνει –και μάλιστα αμέσως- τον ιδιοκτήτη, κρατώντας μία σχετικά μικρή προμήθεια.

Δημιουργοί του συγκεκριμένου startup είναι ο Πέτρος Δεμερτζής και ο Νάσος Γαβαλάς, οι οποίοι αναφέρουν στο deasy.gr ότι αυτή τη στιγμή διαχειρίζονται περισσότερα από 100 ακίνητα. Αρχικά, ξεκίνησαν από την περιοχή της Αττικής αλλά σταδιακά το eazybnb έχει επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως είναι η Μεσσηνία, η Αχαΐα και η Πάρος, ενώ στα πλάνα για το άμεσο μέλλον περιλαμβάνονται η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, η Κεφαλονιά και η Μύκονος.

Σε σχέση με αντίστοιχες εταιρείες του εξωτερικού, η easybnb διαφοροποιείται καθώς προσφέρει μία σειρά από επιπλέον υπηρεσίες στους ενοικιαστές των διαμερισμάτων με στόχο την βελτιωμένη εμπειρία που θα φέρει και τα θετικά σχόλια. Ενδεικτικά, προσφέρει δωρεάν SΙΜ κάρτες με ελληνικά νούμερα, εκπτώσεις σε αρκετά καταστήματα και εστιατόρια, ενώ βρίσκονται εν εξελίξει και μια σειρά από άλλες αντίστοιχες συμφωνίες που θα μεγιστοποιεί τα κέρδη των ενοικιαστών.

EASYBNB,STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home