Διαγωνισμός “Get in the Ring” για startups

Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 26 Αυγούστου στο www.industrydisruptors.org.

Deasy @ 30.07.2015
Διαγωνισμός “Get in the Ring” για startups

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ο διαγωνισμός “Get in the Ring”, τον οποίο διοργανώνουν οι Ιndustry Disruptors – Game Changers (ID-GC) στις 1- 4 Οκτωβρίου.

Ο διεθνής διαγωνισμός καινοτομίας που απευθύνεται σε startuppers, που καλούνται να παρουσιάσουν και να διαγωνιστούν για την ιδέα τους μέσα από μία «μάχη», σε πέντε γύρους, μπροστά σε κριτική επιτροπή, σε ζωντανό και Online κοινό διεκδικώντας, διεθνείς επενδύσεις.

Ο νικητής του Διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Περιφερειακό Τελικό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στην Αθήνα και από εκεί, να ανοίξει τα φτερά του για τον Διεθνή Τελικό τον Απρίλιο του 2016, κερδίζοντας προβολή, διασυνδέσεις, έπαθλα και υπηρεσίες.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής του διαγωνισμού “Get in the Ring” θα αναδειχθεί κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων του Disrupt Startup ScaleUP (http://www.disrupt2015.com/), μία διοργάνωση η οποία θα αποτελέσει οδηγό επιβίωσης της επιχειρηματικότητας, σε μία περίοδο που το επιχειρείν βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας ή όπως ευφυώς λένε και οι ID-GC “Entrepreneurship Under Siege”.

Για τους υποψήφιους που θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους στον Τελικό, η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου 2015 στο  http://industrydisruptors.org/index.php/competitions/get-in-the-ring.

STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,Disrupt Startup ScaleUP,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home