Το in.gr στις Smart TVs της Samsung

Deasy @ 23.04.2015
Το in.gr στις Smart TVs της Samsung

Το ελληνικό ειδησεογραφικό portal, in.gr αποτελεί την τελευταία προσθήκη στα apps στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρήστες των «έξυπνων» τηλεοράσεων της Samsung. Όπως ανακοίνωσε η Samsung Electronics Hellas, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω του Samsung Apps σε Ελλάδα και Κύπρο, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στην πιο πρόσφατη εγχώρια και διεθνή ειδησεογραφία.

Μέσω της εφαρμογής στη Samsung Smart TV, ο θεατής έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα για τις σημαντικότερες τρέχουσες ειδήσεις, ενώ μπορεί να ανατρέξει και σε ειδήσεις ταξινομημένες ανά κατηγορία ή να δει συγκεντρωμένα video και φωτογραφικό υλικό στις αντίστοιχες ενότητες. Επιπλέον, η πρωτοποριακή λειτουργία ‘text-to-speech’ επιτρέπει την εκφώνηση των ειδήσεων. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο θεατής μπορεί να ακούσει την είδηση που έχει επιλέξει, καθώς και να διακόψει την εκφώνησή της οποτεδήποτε το επιθυμεί.

H εφαρμογή in.gr είναι διαθέσιμη σε μοντέλα Smart TV 2012, 2013 και 2014, μέσω του Samsung Apps (αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά: in.gr). Σύντομα αναμένεται η διάθεσή της και στα μοντέλα Smart TV 2015.

SMART TV,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home