P8 και P8 Max –τα κορυφαία Huawei

P8 και P8 Max –τα κορυφαία Huawei

Τρέχουν Android, το ένα με οθόνη 5,2 και το άλλο με οθόνη 6,8 ιντσών, έχουν οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 64 bit, μεταλλικό κέλυφος πάχους 6,4 χιλιοστών, κάμερες που κάνουν άμεσο ρετούς στις φωτογραφίες και δη στα selfies (!) και ονομάζονται αντίστοιχα  P8 και P8 Max. Πρόκειται για τα κορυφαία μοντέλα κινητών της Huawei η οποία ελπίζει να δείξει στον κόσμο ότι μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στην Apple και τη Samsung ακόμα και στο μέτωπο που οι τελευταίες κυριαρχούν, αυτό των smartphones. Και μια μικρή ακόμα λεπτομέρεια: είναι τα πρώτα μοντέλα της Huawei που εγκαταλείπει τα περιττά ονόματα τα οποία δεν λένε τίποτα στον μέσο καταναλωτή (όλα τα προηγούμενα smartphones της εταιρείας χρησιμοποιούσαν και τον όρο Ascend).  

Η τιμή (τουλάχιστον του P8) θα είναι στην Κίνα, την Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) και σε αρκετές ακόμα αγορές στον κόσμο στα 499 ευρώ και σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας, Σάο Γιάνγκ η αγορά σε αυτό το επίπεδο στη χώρα του αποτελείται μόνο από τρεις παίκτες και η εταιρεία του βρίσκεται ήδη στην τριάδα –είναι θέμα χρόνου λοιπόν να βρεθεί τουλάχιστον στη δεύτερη (η εκθρόνιση της Apple μάλλον θα αργήσει κάπως).

Το Huawei P8 θα κυκλοφορήσει σε 4 χρώματα (ασημένιο, χρυσό, μαύρο και γκρι), σε ημιδιάφανη συσκευασία. Στα καταστήματα θα φτάσει τον Μάιο μαζί με το Huawei P8 lite, με πάχος 7,7 χιλιοστά,  HD οθόνη 5 ιντσών, κύρια κάμερα ανάλυσης 13 megapixels και εμπρόσθια 5 megapixels, 8πύρηνο, 64bit επεξεργαστή με συνδεσιμότητα LTE Cat4 (ταχύτητες έως 150Mbps).

HUAWEI P8,SMARTPHONES,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home