Οικογενειακό πακέτο Spotify Family

Ενιαίος λογαριασμός, χωριστές playlists

Deasy @ 20.10.2014
Οικογενειακό πακέτο Spotify Family

Τη δυνατότητα να μοιραστείς ένα ενιαίο λογαριασμό χρέωσης στο Spotify με έως και τέσσερα μέλη της οικογένειας σου, διατηρώντας ταυτόχρονα προτεινόμενα κομμάτια και playlists εντελώς χωριστά σου δίνει η δημοφιλής μουσική υπηρεσία, με το πακέτο Spotify Family.

Ειδικότερα, το νέο πακέτο παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες:

- Ο λογαριασμός σου, η μουσική σου. Με το Spotify Family, ο καθένας έχει το δικό του λογαριασμό. Απολαύστε ξεχωριστά τις playlists και τα προτεινόμενα κομμάτια σας και ακούστε τη μουσική σας όποτε θέλετε.

- Premium για όλους. Όλοι οι χρήστες του λογαριασμού απολαμβάνουν την πλήρη εμπειρία του Spotify Premium. Ακούστε μουσική offline, οποιοδήποτε κομμάτι, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή. Χωρίς περιορισμούς. Χωρίς διαφημίσεις.

- Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Με το Spotify Family, μπορείς να προσθέσεις στο λογαριασμό σου έως και τέσσερα μέλη της οικογένειάς σου και κάθε επιπλέον χρήστης αποκτά 50% έκπτωση στο Spotify Premium. Αυτό σημαίνει ότι μια οικογένεια των πέντε πληρώνει μόνο 20,99 ευρώ το μήνα, ενώ αντίστοιχα οι τιμές για λιγότερα μέλη  διαμορφώνονται ως εξής:  10.49 ευρώ για 2 μέλη, 13.99 ευρώ για 3 μέλη, 17.49 ευρώ για 4 μέλη.

Το Spotify Family, θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως, σταδιακά τις ερχόμενες εβδομάδες.

SPOTIFY,ΜΟΥΣΙΚΗ,SPOTIFY FAMILY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home