Το Startup Grind έρχεται και στην Ελλάδα

Αρχή στις 8 Οκτωβρίου

Deasy @ 24.09.2014
Το Startup Grind έρχεται και στην Ελλάδα

Ένας ακόμα πολύ γνωστός, διεθνής φορέα προώθησης της νέας επιχειρηματικότητας ξεκινάει τη «διαδρομή» του και στη χώρα μας. Ο λόγος για το Startup Grind, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2010 από τη Sillicon Valley και πλέον η παρουσία του φθάνει τις 100 πόλεις σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η αρχή για το Startup Grind στην Ελλάδα γίνεται με το πρώτο event στις 8 Οκτωβρίου, στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – InnovAthens. Επίσημος καλεσμένος της πρώτης εκδήλωσης είναι ο Χάρης Καρώνης, ιδρυτής και CEO των εταιρειών Realize, Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες, του Ιδρύματος Πληρωμών Viva Payments, αντιπρόεδρος ΣΕΚΕΕ και συμμετέχων στον επενδυτικό φορέα Odyssey Venture Partners. Ο κ. Καρώνης, μέσα από τη διαδικασία fireside chat θα δώσει απαντήσεις για τις δυσκολίες που συνάντησε στη διαδρομή του για να φτιάξει τη δική του επιχείρηση, βασισμένος σε μια ιδέα, τις εμπειρίες και τα μαθήματα ζωής που πήρε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ μετά το τέλος της συνέντευξης, το κοινό θα έχει και αυτό την ευκαιρία να συμμετέχει στην συζήτηση με ερωτήσεις. Θα ακολουθήσει networking όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με επενδυτές, VC’s, founders, επιχειρηματίες, developers και designers.

Το πρώτο Startup Grind Athens θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα και για όσους ενδιαφέρονται εισιτήρια μπορούν να βρουν εδώ.  

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Χάρη Καρώνη

20:00 – Networking

STARTUP GRIND,STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home